reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Innabajka noo właśnie też nie lubię jak mama przychodzi u czegoś dotyka do sprzątania. więcej się potem na komentuje niż to warte :)

martusia ja planowałam juz od początku starań ze będzie grudniowy Aleksander hehe ale zobaczymy :))

paulettah to i u mnie teść Krzysztof u mąż chyba tak dla śmiechu zaproponował ze mize nazwiemy małego Krzyś to mu od razu powiedziałam ze musiałabym chyba ostro pijana być i juz więcej nie proponował :)

Juti mi też właśnie wersja z Aleks em się bardziej podoba, stad pomysł na Aleksandra w pełnym brzmieniu :) ale i do Olka się ostatnio przekonuje :) zobaczymy xy coś innego jeszcze do końca ciąży nie wpadnie :)

A my dla chłopca nie mamy żadnego imienia bo nic się nam nie podoba , jak będzie chłopiec to będzie problem dla dziewczynki Zosia :) a ja czekam na wizytę właśnie i mój M. Jest ze mną :)

Ja od zawsze wiedziałam ze chłopiec Jasiu i nie patrze na statystki bo to od kilku lat jest Jan :) oststnio doszedł tylko Zr Jan Ragnar sle to tak z dwa lata temu :)

Emenems to dlaczego nazywasz go Stefan? ;p

Ja też mam multum imion na dziewczynke a na chłopca tylko jedno ;) tez nie patrzę na statsy ale tak się głupio zeszło ze u mnie planowana Maryśka od zawsze a kuzynka w ostatniej chwili wpadła ze tez będzie ich Marysia, między nimi 5 tygodni różnicy i jest masakra z rozróżnianiem, same do siebie mówią po nazwisku, tzn Marysiu N. Proszę, dla Ciebie. A druga dziękuję Ci Marysiu T.

Ostatnia edycja:
reklama
My dla pierworodnego od liceum mieliśmy wymyślone. Tak Pawełek nam się podobał. No a teraz problem bo rodzina wielką i dużo imion się powtarza a część źle się kojarzy inną część zaś do nazwiska nam nie pasuje. Więc póki co bezimienne dziecko jest.

Dla dziewczynki byłoby łatwiej bo mało dziewczynek w rodzinie. Same chłopaki.

Do góry