reklama
aktina
Fanka BB :)
szybka akcja juz dawno chciałam to zrobić dziś nowy towar wiec "drogo" ale dostałam jeszcze zniżkę 20 procent dla ciężarnej i za te 4 rzeczy dałam 13.50 aż nie wierze ze chłopakowe ;D sorki za tło ale od razu do piwnicy zniosłam
Załączniki
Pyscek
:)
akita śliczne te ciuszki
szybka akcja juz dawno chciałam to zrobić dziś nowy towar wiec "drogo" ale dostałam jeszcze zniżkę 20 procent dla ciężarnej i za te 4 rzeczy dałam 13.50 aż nie wierze ze chłopakowe ;D sorki za tło ale od razu do piwnicy zniosłam
Ten ostatni pasiak [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
green_parsley
Ja tez mam super lumpek niedaleko narazie tylko ogladam, ale na jesieni zaczne gromadzic, ogolnie jest ogromny chyba ze 4, albo 5 10metrowych stojakow dla samych dzieci, body, spiochy, pizamki, ogrodniczki, spodenki, sukienki, leginsy, koszulki, oszalec mozna i wszystko w cenie 1-3 zl zalezy, ktorego dnia ;-) ogolnie ja uwielbiam ciucholandy nawrt mialam Was kiedys podpytac co sadzicie o ubieraniu tam dzieci oczywiscie nie tylko tam, bo przyznam Wam, ze ja kestem jak najbardziej za, sama mam wiekszosc ciuchow stamtąd, ale wzrod znajomych obserwuje raczej kupowanie dla dzieci nowych oryginalnych drogich ciuszkow jedyna osoba, ktora znam, ktora kupuje swojemu malemu ciuchy w lumpku to moja siostra cioteczna ;D ;-)
Juti777
Ja też nie jestem przekonana do kupowania dziecku ciuszków w lumpku. Kilkulatkowi ok. Ale takiemu maleństwu, chyba jednak nie...
Tym bardziej, że w necie można znaleźć nówki sztuki za niewiele większe pieniądze. Oczywiście jak ktoś nie patrzy na metki. ;-)
Tym bardziej, że w necie można znaleźć nówki sztuki za niewiele większe pieniądze. Oczywiście jak ktoś nie patrzy na metki. ;-)
Ja też nie jestem przekonana do kupowania dziecku ciuszków w lumpku. Kilkulatkowi ok. Ale takiemu maleństwu, chyba jednak nie...
Chyba bym na cyce upadła zeby jakies mega firmowe kupowac niemowlakowi do zarzygania a po 2 miesiącach do oddania ej no prosze cie
Dlatego Juti na ciebie licze jak cos trafisz linka podeslesz !
reklama
Atkina- świetne ubranka
Ja nie mam problemu z lumpami, połowę szafy i swojej i Poli mam z lumpa. Takie nowe rzeczy to też się po magazynach walają, nie wiadomo gdzie, a takie lumpkowe są odkażone, prane ileś tam razy no i widac co jest dobrej jakości i się nie niszczy, bo w sklepie często się wtopi. Ja to różnie, raz siecióki, raz firmówki, a raz z lumpeksu. Jak mam kase czy jak jest promocja
Ja nie mam problemu z lumpami, połowę szafy i swojej i Poli mam z lumpa. Takie nowe rzeczy to też się po magazynach walają, nie wiadomo gdzie, a takie lumpkowe są odkażone, prane ileś tam razy no i widac co jest dobrej jakości i się nie niszczy, bo w sklepie często się wtopi. Ja to różnie, raz siecióki, raz firmówki, a raz z lumpeksu. Jak mam kase czy jak jest promocja