reklama
Marcepanek
Fanka BB :)
Ja co do lumpkow sie nie wypowiem bo takowych tu nie ma
Ale za to czesto gęsto są wyprzedaże i tu wyprzedaże to prawdziwe wyprzedaże ,ze np za 2body w h&m z 6£ na 2£ przeceniają.
No i jest jeszcze Primark
A w lumpeksie nie umiałabym nawet polować
Ja idę do sklepu widzę co jest i biore. Metka ułatwia szukanie
A policzyłam w sumie za nowe rzeczy w normalnej cenie czyli 8szt body z długim i 6szt spodenek ze stopkami to £40. Tak wiec niewiele na tutejsze realia. Za to pamietam jak w Polsce za kilka rzeczy w 5-10-15 200zl.
Ale za to czesto gęsto są wyprzedaże i tu wyprzedaże to prawdziwe wyprzedaże ,ze np za 2body w h&m z 6£ na 2£ przeceniają.
No i jest jeszcze Primark
A w lumpeksie nie umiałabym nawet polować
Ja idę do sklepu widzę co jest i biore. Metka ułatwia szukanie
A policzyłam w sumie za nowe rzeczy w normalnej cenie czyli 8szt body z długim i 6szt spodenek ze stopkami to £40. Tak wiec niewiele na tutejsze realia. Za to pamietam jak w Polsce za kilka rzeczy w 5-10-15 200zl.
Emenems, historia zna takie przypadki,gdzie rodzice tylko firmówki kupowali... dlatego od razu zastrzegłam. :-)
Nie no ja na prwno kupie takie maluteńkir skarpetko/buty converse dla zasady bo jestesmy mega fanami z mezem ale wiesz to dla beki i jedna pare na pamiątkę bardziej.
Powiem ci ze ja chyba nie wiem ile kasy musiałabym miec zeby wydawać na jakies firmówki w tak nieekonomicznym przypadku jak niemowlak
Powiem wam ze sobie kupuje w lumpie czasmi bo sa mega oryginale rzeczy ale jakos jak nie wiem kto to nosił to dla dziecka nie bardzo jakos sie moge przekonac
Bede po internatach promocji szukać
Emenems ja gadałam z położna i powiedziała ze dzieciątko z używanych rzeczy sie niczym nie zarazi prędzej dorosły jak kupuje w lumpkach
Emenems ja gadałam z położna i powiedziała ze dzieciątko z używanych rzeczy sie niczym nie zarazi prędzej dorosły jak kupuje w lumpkach
Juz dawno pewnie zauwazylas ze jestem dosc dziwna pod wieloma względami
A ja mam już tyle hehehe Zobacz załącznik ImageUploadedByForum BabyBoom1438686580.977726.jpg tylko pamiętajcie ze u mnie podwójnie sie liczy )
Załączniki
Juz dawno pewnie zauwazylas ze jestem dosc dziwna pod wieloma względami
Oj tam z czasem zobaczysz sama ze zmienisz zdanie u mnie jest taki jeden gdzie maja ponad polowe nowych rzeczy z wyprzedaży i ostatnio kupiłam nowe koszulkę i spodenki za 18zl
reklama
green_parsley
Fanka BB :)
Wlasnie o tym myslalam, ze moze inaczej kupowac kilkulatkowi, a inaczej niemowlakowi, ale na pare rzeczy na pewno sie skusze, widzialam wiele z metkami, albo takich ktore wygladaly na prawie nieuzywane ;-)
Ja wlasnie znam takie przypadki, ze kupuje sie tylko oryginalne ciuchy i zabawki
Ja zawsze sobie marzylam, ze jak bede miala swoje dziecko to zrobie mu sama z pomoca meza plac zabaw widzialam kiedys takie w jakims programie, rozne struktury, materialy, przedmioty, zamykana piaskownica, potem obowiazkowo jakis domek, mam nadzieje, ze to marzenie spelnie ;-)
Ja wlasnie znam takie przypadki, ze kupuje sie tylko oryginalne ciuchy i zabawki
Ja zawsze sobie marzylam, ze jak bede miala swoje dziecko to zrobie mu sama z pomoca meza plac zabaw widzialam kiedys takie w jakims programie, rozne struktury, materialy, przedmioty, zamykana piaskownica, potem obowiazkowo jakis domek, mam nadzieje, ze to marzenie spelnie ;-)