reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Tez mam takie podejście. . kiedyś myślałam inaczej ale mi przeszło :) w pralce na dzieciowyprogram gdzie praktycznie się to gotuje potem prasowanie parowanie :) nowe przecież też się pierze bo nie wiadomo gdzie to leżało :)

reklama
Ja co do lumpkow sie nie wypowiem bo takowych tu nie ma :)

Ale za to czesto gęsto są wyprzedaże i tu wyprzedaże to prawdziwe wyprzedaże ,ze np za 2body w h&m z 6£ na 2£ przeceniają.
No i jest jeszcze Primark :)

A w lumpeksie nie umiałabym nawet polować :D
Ja idę do sklepu widzę co jest i biore. Metka ułatwia szukanie :)
A policzyłam w sumie za nowe rzeczy w normalnej cenie czyli 8szt body z długim i 6szt spodenek ze stopkami to £40. Tak wiec niewiele na tutejsze realia. Za to pamietam jak w Polsce za kilka rzeczy w 5-10-15 200zl.

Emenems, historia zna takie przypadki,gdzie rodzice tylko firmówki kupowali... dlatego od razu zastrzegłam. :-)

Nie no ja na prwno kupie takie maluteńkir skarpetko/buty converse dla zasady bo jestesmy mega fanami z mezem ale wiesz to dla beki i jedna pare na pamiątkę bardziej.

Powiem ci ze ja chyba nie wiem ile kasy musiałabym miec zeby wydawać na jakies firmówki w tak nieekonomicznym przypadku jak niemowlak :)

Powiem wam ze sobie kupuje w lumpie czasmi bo sa mega oryginale rzeczy ale jakos jak nie wiem kto to nosił to dla dziecka nie bardzo jakos sie moge przekonac

Bede po internatach promocji szukać :)

Emenems ja gadałam z położna i powiedziała ze dzieciątko z używanych rzeczy sie niczym nie zarazi prędzej dorosły jak kupuje w lumpkach :)

paulettah oo właśnie Tesco Tesco :) jadę tam haha !! może teraz lato to będą przecenione jakieś zimowe śpiworki czy coś :)

reklama
Wlasnie o tym myslalam, ze moze inaczej kupowac kilkulatkowi, a inaczej niemowlakowi, ale na pare rzeczy na pewno sie skusze, widzialam wiele z metkami, albo takich ktore wygladaly na prawie nieuzywane ;-)
Ja wlasnie znam takie przypadki, ze kupuje sie tylko oryginalne ciuchy i zabawki :D
Ja zawsze sobie marzylam, ze jak bede miala swoje dziecko to zrobie mu sama z pomoca meza plac zabaw widzialam kiedys takie w jakims programie, rozne struktury, materialy, przedmioty, zamykana piaskownica, potem obowiazkowo jakis domek, mam nadzieje, ze to marzenie spelnie ;-)

Do góry