reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Nie ma czego na razie to w perspektywie planów :) ja nie wiem jak sobie poradzę z wyprowadzeniem z miasta ale z drugiej strony jestem zmotoryzowana wiec podjechać nie problem tym bardziej ze to przy esce wiec 20 min i jestem w Pzn :) to dłużej w tych korkach sie przez miasto przemieszczam :D

reklama
jutti777 j a byłam w zeszłym roku na bezpiecznym maluchu I to samo się dowiedziałam, i nigdy ale to nigdy mi do głowy nie przyszło coby ten pałąg ściągać na czas jazdy ;)

Czasem taniej od budowania wychodzi kupno gotowca.
My właśnie tak zrobiliśmy. Teraz w okolicach Warszawy buduje sie bardzo dużo segmentów, bliźniaków itp. Jasne, że to nie jest to samo co wolnostojący dom, ale jet to pewien kompromis między blokiem a domkiem, a w cenie bloku. My mamy dwupoziomowe mieszkanko z ogromnym tarasem i malutkim ogródkiem. Mamy... hmmm... raczej mamy ściany na razie. Bo trzeba je jeszcze urządzić, a na to na razie kasy brak. ;-) Ale już nie mogę się doczekać, kiedy zaczniemy tam coś robić!!!

To w Poznaniu taka opcja nie była opłacalna my za taki domek zapłacilibyśmy o polowe więcej niż za mieszkanie w dobrym punkcie komunikacyjnym miasta :)

Kurde mi od rana krew z nosa leci już dość tej grypy!!

Emenems wiem o czym piszesz, j zmieniłam miejsce zamieszkania po 26 latach mieszkania w mieście i to ponad 100 tys mieszkańców na małe które ma 9 tys :) i teraz jak jadę czy to do Chorzowa czy do Zabrza to mnie szlak trafia na cały ten zgiełk i barany tak jeżdżą tymi swoimi bolidami ze mam ochotę z pałką jeździć albo bazułką :)

Ulicha, ja debiutuję w roli mamy, więc wcześniej zupełnie się tym nie interesowałam. Ale widziałam dziesiątki razy, jak znajomi czy osoby z rodziny składały ten pałąk, bo wygodniej do dziecka się dostać w razie czego. A ta jego demonstracja była na prawdę wymowna...
Generalnie, dziewczyny, wejdźcie sobie na stronę: Bezpieczny Maluch
i sprawdźcie czy u Was będą z tymi wykładami, bo warto iść. Nie tylko dla debiutantek, jak ja, ale i dla rodziców już posiadających dzieci.

witajcie, ja dziś wstałam znów z bólem kregosłupa ... a na do datek z leniem ... co do budowy też chcielibyśmy mieć domek, bo obecnie w mieszkaniu w bloku już nam nie wystarcza .. ale nie możemy sobie na to pozwolić :-(
czy ja też bym mogła prosić zaproszenie do gr na fb ? :) może jakiś link :p

A tak jeszcze wracając na moment z tematy przeprowadzek z dużego miasta do miasteczka/ wsi zastanawiam sie jak dzieci do tego podejdą bo u nas to perspektywa ok 6/7 lat (mamy przecież nasze mieszkanko dopiero od 2 lat) wiec nie wiem czy buntu nie będzie :/

witajcie, ja dziś wstałam znów z bólem kregosłupa ... a na do datek z leniem ... co do budowy też chcielibyśmy mieć domek, bo obecnie w mieszkaniu w bloku już nam nie wystarcza .. ale nie możemy sobie na to pozwolić :-(
czy ja też bym mogła prosić zaproszenie do gr na fb ? :) może jakiś link :p

Pyscek a jak Cię odnaleźć? Jak sie nazywasz i gdzie mieszkasz? :)

reklama
Do góry