reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Paulettah zza koldry?? Tutaj tak goraco ze bez niczego spie i ciagle sie budze bo tak duszno i goraco ze nie mozna wytrzymac wogole, okropna noc dzisiaj.

Witam :)

Mi tez sie marzy duża rodzina .. mój P ma 5 rodzeństwa alem ówie ze sam tak duzo nie chce :p chociaz chociaz mówi tez ze bedzie chłopak jak nie teraz to potem więęc jak by bybyła tym razem jednak dziewczyna to mooże moze jest szansa na trzecie :D hehe ale na razie oby to dzieciatko zdrowe było :)

Ja dizs bez samochodu wiec z domu sie nie ruszam, tyle ci Anite zaprowadziłam do przeszkola :) Ide śniadanko zjesc i do pracyy :)

hejo :)

ja już po badaniach.

Marcepanku wysłałam Ci zaproszenie na fb :) twarzowa małpka ;)
Emenems jak Ty wytrzymasz z 4 czy 5 dzieci? :p
Ulicha mój odkąd zacżał na poważnie chodzić to taki łobuz... owszem, ma akcje, że cały dzień się przytula a wczoraj zasnął mi na brzuchu, ale okropnie niegrzeczny. w sierpniu do żłobka wraca to odsapnę :)
Paulletaj ja też pod kołdrą a właściwie robie z niej wałek i między nogi - rogal zaraz kupie.

no to zmykam na śniadanko i będę później.

miłego dnia :)

U mnie dopiero się chmury zbierają w nocy cisza. Mały ładnie spał w nowym łóżku szkoda że o 3 sie obudził i potem spał już z nami do 8.

Dziś dentysta. Miodzio. A potem zakupy bo jakieś urodziny trzeba zrobić małemu :)

Ja się obudziłam kolo 2 bo dzieć się tak rzucał ze nie dało się spać, a później ie spostrzegłam że mam gorączke 37,8 o 8 rano miał już 38,3 :( no jak nic jego kły, prawie całą nic nie spałam :( a olin pobudka o 5 rano :(

reklama
Emenems- że moja Polka słodziak? Ona się swietnie maskuje :p Psoci, broi, a jak ma matka nie wybaczyć, jak to słodką minkę zrobi :p

Marcepanek- znalazłam :)

żabila- o masz rację, ja też świrowałam jak mnie coś bolało, więc nie jest tak łatwo ćwiczyć po cc

Paulina- nic mi nie mów, tym razem nas nie ominęło. Zaczęło się po 22 błyskami i grzmotami, to jeszcze przed 23 zasnęłam, ale po północy pobudka i ze strachu zasnąć nie mogłam, pewnie do drugiej, bo cały czas błysk za błyskiem. W końcu zaczęło się wyciszać, przysnęłam na chwilę już coś mi się śniło, a tu łubudu i znowu burza. Tak ze 4 godziny co najmniej błyskało i waliło grzmotami. Masakra.
Kolejna nocka zarwana, bo poprzednią do 4 rano książkę czytałam :p

Ja kończę śniadanie i na "jogę" się szykuje. Dzisiaj (odpukać) od rana nic mnie w brzuchu nie ciągnie

Do góry