reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Juti, dzieki za info o fotelikach, bardzo przydatne, ja tez zawsze składałam ten pałąk!

Emenems, rozmawiałam z kuzynka 2 dni temu i mowila, ze mozna nawet przed urodzeniem zgłosić dziecko do żłobka albo zaraz po urodzeniu i zarezewuja dla Ciebie miejsce na dany miesiac, kiedy kończy sie macierzynski, duzo opowiadała na ten temat, ale nie moge przypomnieć sobie szczegolow...jakbyś chciała to moge podać jej maila/skype, chetnie cos podpowie:)

Gratuluje Dziewczyny udanych wizyt i kciuki zacisniete za kolejne:)

O dziekuje informacja bardzo przydatna - z checia na Prv jakbys mogła mi przesłać obiecuje nie bede meczyc tylko konkretne pytania beda :)

Dziewczyny topie sie glowa peka z tego upalu :-(
Apropo fotelikow tez czesto skladalam ten palak a teraz juz noezloze za zadbe skarby!!!

Ja poki co mieszkam w Gdansku w bloku na 10pietrze. Na miediac jade do rodzicow na wies, a od wrzesnia do narzeczonego do domku na granicy Gdanska

Ja poki co mieszkam w Gdansku w bloku na 10pietrze. Na miediac jade do rodzicow na wies, a od wrzesnia do narzeczonego do domku na granicy Gdanska

A z ktorej storny gdanska mieskzania narzeczony z tesciowa ??:)

Ja tez mieszkałam w bloku potem domek rodzice mieli a ja jako studentka tez wynajmowałam rozne miejsca i miło wspominam :) jedzenie kotletów w calodowbym mleczaku na zabiance o 4 rano hahahah

O dziekuje informacja bardzo przydatna - z checia na Prv jakbys mogła mi przesłać obiecuje nie bede meczyc tylko konkretne pytania beda :)

Ok, za tydz dopiero wracają i nie ma teraz dostępu do internetu. Mowila tez, ze nie powinnaś miec zbytnio problemu, bo Wasza gmina to chyba dosc mało zaludniona? A tak btw przywieźli mi tonę pieluch :D ile u Was wychodzi taka paczka? Bo nie chcieli ode mnie pieniędzy i głupio mi, bo tyle naprzywozili i jeszcze pełno ciuszków po starszakach...

Oj nie nam pojecia jesCze nie infersowalam sie ale zerkne jak tak bardzo chcesz hahahaha

A to sie nie spieszy e koncu dopiero w 4 miesiacu jestem

A z ktorej storny gdanska mieskzania narzeczony z tesciowa ??:)

Ja tez mieszkałam w bloku potem domek rodzice mieli a ja jako studentka tez wynajmowałam rozne miejsca i miło wspominam :) jedzenie kotletów w calodowbym mleczaku na zabiance o 4 rano hahahah

Teraz w bloku we wrzeszczu przy Polibudzie a narzeczony w Osowie..

reklama
Do góry