reklama
Juti, dzieki za info o fotelikach, bardzo przydatne, ja tez zawsze składałam ten pałąk!
Emenems, rozmawiałam z kuzynka 2 dni temu i mowila, ze mozna nawet przed urodzeniem zgłosić dziecko do żłobka albo zaraz po urodzeniu i zarezewuja dla Ciebie miejsce na dany miesiac, kiedy kończy sie macierzynski, duzo opowiadała na ten temat, ale nie moge przypomnieć sobie szczegolow...jakbyś chciała to moge podać jej maila/skype, chetnie cos podpowie
Gratuluje Dziewczyny udanych wizyt i kciuki zacisniete za kolejne
O dziekuje informacja bardzo przydatna - z checia na Prv jakbys mogła mi przesłać obiecuje nie bede meczyc tylko konkretne pytania beda
Ja poki co mieszkam w Gdansku w bloku na 10pietrze. Na miediac jade do rodzicow na wies, a od wrzesnia do narzeczonego do domku na granicy Gdanska
A z ktorej storny gdanska mieskzania narzeczony z tesciowa ??
Ja tez mieszkałam w bloku potem domek rodzice mieli a ja jako studentka tez wynajmowałam rozne miejsca i miło wspominam jedzenie kotletów w calodowbym mleczaku na zabiance o 4 rano hahahah
Limonka87
Fanka BB :)
O dziekuje informacja bardzo przydatna - z checia na Prv jakbys mogła mi przesłać obiecuje nie bede meczyc tylko konkretne pytania beda
Ok, za tydz dopiero wracają i nie ma teraz dostępu do internetu. Mowila tez, ze nie powinnaś miec zbytnio problemu, bo Wasza gmina to chyba dosc mało zaludniona? A tak btw przywieźli mi tonę pieluch ile u Was wychodzi taka paczka? Bo nie chcieli ode mnie pieniędzy i głupio mi, bo tyle naprzywozili i jeszcze pełno ciuszków po starszakach...
A z ktorej storny gdanska mieskzania narzeczony z tesciowa ??
Ja tez mieszkałam w bloku potem domek rodzice mieli a ja jako studentka tez wynajmowałam rozne miejsca i miło wspominam jedzenie kotletów w calodowbym mleczaku na zabiance o 4 rano hahahah
Teraz w bloku we wrzeszczu przy Polibudzie a narzeczony w Osowie..
reklama
Limonka87
Fanka BB :)
Oj nie nam pojecia jesCze nie infersowalam sie ale zerkne jak tak bardzo chcesz hahahaha
A to sie nie spieszy e koncu dopiero w 4 miesiacu jestem
Tylko tak z ciekawości pytam, bo mówili, grosze kosztują.