reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

A tak jeszcze wracając na moment z tematy przeprowadzek z dużego miasta do miasteczka/ wsi zastanawiam sie jak dzieci do tego podejdą bo u nas to perspektywa ok 6/7 lat (mamy przecież nasze mieszkanko dopiero od 2 lat) wiec nie wiem czy buntu nie będzie :/

Moja siostrzenica miała 5 jak sie przeprowadzali rodzice z siostra pod gdansk - młoda kocha nowy dom ogródek i wogole nie pamieta tamtego domu doczego kolezanki wokoło i wszystko super :)

reklama
Mi zawsze marzyła sie 3ka ale to miałoby racje bytu tylko jeśli sie wybudujemy - mamy to w planach ale co to będzie to cieżko powiedzieć wiec na chwile obecna te plany lepiej odłożyć na dalsza przyszłość :)
To jeszcze zdążycie na pewno ;) Koło 40-stki chyba fajnie jest mieć też dziecko. Tak mi się przynajmniej wydaje.

Ja myślałam o czwórce maksymalnie. Teraz mówię pierwsze i ostatnie :p A facet mi ciągle truje dupę o drugim dziecku :eek: i ma tysiąc argumentów za :p

To jeszcze zdążycie na pewno ;) Koło 40-stki chyba fajnie jest mieć też dziecko. Tak mi się przynajmniej wydaje.

Ja myślałam o czwórce maksymalnie. Teraz mówię pierwsze i ostatnie :p A facet mi ciągle truje dupę o drugim dziecku :eek: i ma tysiąc argumentów za :p

Oj mysle ze w tym wiekuto bym sie juz bala :) ale tak za 6/7 lat jak bede miec 33/34 to bedzie ok :))

Hahaah jak to fajnie brzmi :) ja mam 33 wiec spokojnie dasz rade :)
Ja moge sobie pozwolic na dziecko przed 40 bo ono jest z tego wieku teraz :)

Z tego wieku tzn? Moja ciotka rodzila pierwsze majac 42 i mala jest taka chorowita a ona tez bie ma cierpliwosci sie bia zajmowac wiec tego bym sie bala. Emenems ty sie przed 40tka wyrobisz jak tak po roku /1,5 bedziesz leciec :)

Z tego wieku tzn? Moja ciotka rodzila pierwsze majac 42 i mala jest taka chorowita a ona tez bie ma cierpliwosci sie bia zajmowac wiec tego bym sie bala. Emenems ty sie przed 40tka wyrobisz jak tak po roku /1,5 bedziesz leciec :)

No bo wszystkie zarodki sa "zrobione " teraz wiec ryzyko wad oblicza sie na podstawie mojego wieku w chwili pobrania czyli 32 :)

reklama
Juti, dzieki za info o fotelikach, bardzo przydatne, ja tez zawsze składałam ten pałąk!

Emenems, rozmawiałam z kuzynka 2 dni temu i mowila, ze mozna nawet przed urodzeniem zgłosić dziecko do żłobka albo zaraz po urodzeniu i zarezewuja dla Ciebie miejsce na dany miesiac, kiedy kończy sie macierzynski, duzo opowiadała na ten temat, ale nie moge przypomnieć sobie szczegolow...jakbyś chciała to moge podać jej maila/skype, chetnie cos podpowie:)

Gratuluje Dziewczyny udanych wizyt i kciuki zacisniete za kolejne:)

Do góry