reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Oh emenems siper wyglada ale jak patrze to mam odrzut do zielonej salaty kiedys uwielbialam a w ciazy niemoge :-(
Musze was ponadrabiac bo dzis malo co czytalam

reklama
Simka ja dziś tez na ciśnienie cierpie i ból głowy... Dziś 100/69 a m mój standard to 125/75-80... A jak wasze ciśnienie ogólnie? Ja chyba mam syndrom białego kołnierzyka, u gina dowala mi ponad 140/90 a zaraz po wizycie wracam do normy...

vivienne ja też to mam :) jak tylko wchodzę do gabinetu to czuje ze skacze zawsze lekarze zwracali uwagę ze ooo jakie duże i już się nawet nauczyłam nad tym panować. stabilizuje jakoś oddech i wychodzi w miarę ok. chyba po mamie to mam zaszła kiedyś do lekarza nie pamiętam jakiego chyba alergologa i zmierzyli jej ciśnienie i 150/90 miała wiec lekarz kazał kupić ciśnieniomierz i kontrolować i takim sposobem się okazało ze ciśnienie ma jednak za niskie bo w domu jej górna granica to 110 /60 :)

ja chyba przed jutrzejszym spać nie mogłam całą noc :( no i brzuszek boli. . Pisałam wam wcześniej ze czuje ze coś jest tak po lewej stronie to teraz czuję taka kulkę równolegle w całym dole brzucha wiec może ktoś tam się tak rozpycha :)

reklama
Niedenerwujcie sie bo wam glupoty wyjda jak mi. A w piatek jak bylam i gina to dziecko mialo nornalbe tetno bo sie niestresowalam.

Do góry