reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

My mamy pokoik ktory na razie robil nam troche za goscinno/graciarnie. Wymaga troche pracy i przygotowwnia bo podczas remontu to poza gladzeniem scian i polozeniem podlogi za duzo nie zrobilismy.. A ze sypialnie mamy mala to maluchy od poczatku spac u siebie :)

reklama
My mamy zamiar zrobić pokoik ale raczej w przyszłym roku na wiosnę, ewentualnie w tym roku na jesień. Ale trochę roboty mamy bo trzeba ocieplić jedną ścianę, zrobić gładź, pomalować, zrobić wylewkę i ułożyć panele. Myślałam wyeksmitować dziecko jak już będzie chodziło do swojego pokoju. Nie chce żeby długo z nami było bo się przyzwyczai i będzie tak jak u mojej koleżanki, że dziecko śpi z tatą, a matka na kanapie ;/

Paulettah oby nie święta w szpitalu ani sylwester, mam nadzieje ze jednak dzidzi będzie punktualne i poczeka do stycznia, lepiej być rok starszym niż mieć rok w plecy :D Ale Z drugiej strony fajnie by było mieć to szybko za sobą ;)

Pauletahh- ja planuję remont koniec sierpnia/wrzesień. My mamy sypialnie i Pokój Poli zrobiony z jednego dużego, teraz Młoda ma pokój ciemny, bez okien (za to ma trzy drzwi), tylko dziura na drzwi na środku pokoju dostarcza jej światło od nas z sypialni. Chcemy zamienić pokoje, przesunąć ściankę, tak by dzieciaki miały większy pokoik i jasny, a my sypialnię możemy mieć ciemną

Vivienne- haha słodka. Moja też się wczoraj do brzuszka przytulała

Emenems- super miejsce, klimatyczne :) A powiedz mi jak cenowo? Ile za nocleg z jedzeniem?

My w sierpniu robimy mały remont sypialni i już urządzamy pokoik powoli.

Dziewczyny robicie jakieś przetwory na zimę? Ja rok temu sporo zrobiłam plus 5l baniak wina jabłkowego ;) czekam na owoce z działki i będę brać się do roboty

reklama
Do góry