reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Oh emenems siper wyglada ale jak patrze to mam odrzut do zielonej salaty kiedys uwielbialam a w ciazy niemoge :-(
Musze was ponadrabiac bo dzis malo co czytalam

reklama
Simka ja dziś tez na ciśnienie cierpie i ból głowy... Dziś 100/69 a m mój standard to 125/75-80... A jak wasze ciśnienie ogólnie? Ja chyba mam syndrom białego kołnierzyka, u gina dowala mi ponad 140/90 a zaraz po wizycie wracam do normy...

vivienne ja też to mam :) jak tylko wchodzę do gabinetu to czuje ze skacze zawsze lekarze zwracali uwagę ze ooo jakie duże i już się nawet nauczyłam nad tym panować. stabilizuje jakoś oddech i wychodzi w miarę ok. chyba po mamie to mam zaszła kiedyś do lekarza nie pamiętam jakiego chyba alergologa i zmierzyli jej ciśnienie i 150/90 miała wiec lekarz kazał kupić ciśnieniomierz i kontrolować i takim sposobem się okazało ze ciśnienie ma jednak za niskie bo w domu jej górna granica to 110 /60 :)

ja chyba przed jutrzejszym spać nie mogłam całą noc :( no i brzuszek boli. . Pisałam wam wcześniej ze czuje ze coś jest tak po lewej stronie to teraz czuję taka kulkę równolegle w całym dole brzucha wiec może ktoś tam się tak rozpycha :)

reklama
Niedenerwujcie sie bo wam glupoty wyjda jak mi. A w piatek jak bylam i gina to dziecko mialo nornalbe tetno bo sie niestresowalam.

Do góry