reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

chciałabym żeby każdy lekarz naprawdę wiedział co robi ;)

Simka dziś w Szamotułach (to u Ciebie, tak?) piknik rodzinny, jesteś? Jest m. In. szkoła chustonoszenia ;)

reklama
Dziewczyny czy to mozliwe ze mozna ospe dostac drugi raz? Bo znalazlam na ciele dwa babelki???:-( corka miala ospe a ja mialam w wieku 18 lat i to porzadna!

Ja sie raz spotkalam z taka sytuacja ze moja kumpela dwa razy przechodzila ospe.. Lepiej jedz szybko do lekarza albo nawet na pogotowie. A cora dawno temu miala?

Dzisiaj sie napracowalam i odgraciłam piwnice, masakra. Czlowiek jest stworzony do chomikowania rupieci :D zaraz wybieramy sie na ognisko

Ehhh poczeka do jutra, czytalam ze jedynie polpasiec sie mozliwy...jesli cos na rzeczy to jutro powinno byc wiecej

Innabajka mam nadzieje ze sie myle;-)!

Witam wieczornie, mnie caluśki dzień w domu nie było więc internetowo nadrabiam :p

Emenems- no dobrze, że mąż zrozumiał, a jedzeniem się nie przejmuj, zrzucisz po ciąży :p Bakteriami się nie przejmuj, pewnie coś żurawinowego każe ci lekarz zjeść :p Ja w pierwszej ciąży cały czas miałam z nimi problemy, na szczęście teraz póki co spokój

Pauletah- ja miałam najpierw kilo do przodu, później kilo do tyłu, więc z wagą jestem na zero

Joa.Le- piękną pogodę masz

martusia- z tą szyjką to nie fajnie i niebezpiecznie ciut. A z Olim w ciąży też miałaś ten problem?
I dobrze robisz, że się przenosisz, bo jak może nie dojechać usg

Vivienne- nie byłam na tym pikniku, bo dzisiaj byłam na spotkaniu blogerek aż w Mogilnie, więc caluśki dzień poza domem. Moja mama z moją Polką były, więc się chociaż dziecko wybawiło :)

julia- możesz złapać półpaśca, ospę raczej nie. Jeśli się okaże, ze to to, to migiem do gina i do leakrza rodzinnego lub szpitala, musza Ci jakieś przeciwciała podac czy coś. Bratowa się pytała, jak jej mała miała ospę teraz, bo i ja i jej siostra w ciąży

Zmiana ciśnienia, jakoś tak pochmurno i duszno i mnie głowa boli. ALe dziwnie tylko jedna połówka. Kurka, powinnam się przebadać, ale w ciąży to i tak nic nie pomogą, a coś z tą lewą stroną ciągle mam

ImageUploadedByForum BabyBoom1435431813.311695.jpg
ImageUploadedByForum BabyBoom1435431824.313460.jpg

My juz na Mazurach pogoda piekna a to nasz obiad dzisiejszy :) kuchnia wegetariańska dzis! Rewelacja , teraz grillujemy i poje piwko , całe 0.0% hahah radlerla:)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1435431813.311695.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1435431813.311695.jpg
    37,6 KB · Wyświetleń: 58
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1435431824.313460.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1435431824.313460.jpg
    41,6 KB · Wyświetleń: 52
Simka nie w ciąży z Olim wszystko było ok. Dopiero w tej takie ekscesy.

Julia możesz złapać półpaśca Ale ospy raczej nie.

Emenems cóż to za pyszności? Ślinka leci

reklama
Najelpsze to ze nie za bardzo wiem co to jest hahahah przynoszą nam o 16 obiad o 9 sniadanie :) zapowiada sie ciekawie!

Do góry