Witam wieczornie, mnie caluśki dzień w domu nie było więc internetowo nadrabiam
Emenems- no dobrze, że mąż zrozumiał, a jedzeniem się nie przejmuj, zrzucisz po ciąży
Bakteriami się nie przejmuj, pewnie coś żurawinowego każe ci lekarz zjeść
Ja w pierwszej ciąży cały czas miałam z nimi problemy, na szczęście teraz póki co spokój
Pauletah- ja miałam najpierw kilo do przodu, później kilo do tyłu, więc z wagą jestem na zero
Joa.Le- piękną pogodę masz
martusia- z tą szyjką to nie fajnie i niebezpiecznie ciut. A z Olim w ciąży też miałaś ten problem?
I dobrze robisz, że się przenosisz, bo jak może nie dojechać usg
Vivienne- nie byłam na tym pikniku, bo dzisiaj byłam na spotkaniu blogerek aż w Mogilnie, więc caluśki dzień poza domem. Moja mama z moją Polką były, więc się chociaż dziecko wybawiło
julia- możesz złapać półpaśca, ospę raczej nie. Jeśli się okaże, ze to to, to migiem do gina i do leakrza rodzinnego lub szpitala, musza Ci jakieś przeciwciała podac czy coś. Bratowa się pytała, jak jej mała miała ospę teraz, bo i ja i jej siostra w ciąży
Zmiana ciśnienia, jakoś tak pochmurno i duszno i mnie głowa boli. ALe dziwnie tylko jedna połówka. Kurka, powinnam się przebadać, ale w ciąży to i tak nic nie pomogą, a coś z tą lewą stroną ciągle mam