reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Martusia po tętnie wyglada jak chłopak :) Bo niby mniej niz 140 jest na chłopca :) Chociaz u mnie ostatnio mimo tętna 169 powiedziałze chyyyba coś wisi miedzy nogami :p Ale nie wiem czy w to wierzyć :) Tym bardziej ze sam lekarz mówił ze to raczej na wodzie pisane :)

reklama
Vivienne ja sie nogami i rekami bronie przed szpitalem ze wzgledu na Oliwiera, chyba ze nie bedzie innej mozliwosci leczenia to tylko wtedy.
Aktina a wiesz ze to moze byc jakis trop? Oliwier tez mial podobne tetno ;)

poki co to mnie wypryszczylo totalnie ze az wstyd z domu wyjsc.

ImageUploadedByForum BabyBoom1435398637.786753.jpg

Vivienne to całe badanie - no jak mowisz ... Bede jesc żurawinę itp do czwartku musze przetrzymac bo po pierwsze wyjezdzam dzis a po drugie jak powtórzę badanie w pon to i tak mam lekarza w czwartek ... Troche sie wystraszyłam szczerze mowiac ale tak dawno dawałam mocz do analizy ze jak debil zapolnialam sie ogarnac przed ... Stara baba i wstyd no ... Teraz bede sie denerwować ale nic nie poradze

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1435398637.786753.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1435398637.786753.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 57
Ja ide robic badanie z moczu w poniedzialek a lekarza mam tez w piatek dopiero. Mam nadzieje ze wszystko bedzie si :) martw sie Emenems na powtorzonym wyniku na pewno bedzie dobrze

Mi wczoraj gin powiedzial ze urosept m9zna brac nawet mi kazal 2x2 tabletki bo to ziolowe i duzo zurawiny i posiew mioczu odrazu kazal zrobic.

Niby niemozna ale jak trzeba to trzeba mi powiedzial ze jak sie okaze ze mam bakterie to zebym sie niezdziwila bo antubioryk dostane!

reklama
Dużo piszą ze nie można rożnych leków w ciąży i przy kp, ale jak lekarz przepisuje to wie co robi :) zawsze na ulotce pisze coby skonsultować z lekarzem

Jak miałam kolkę nerkową I na IP przepisał mi lekarz antybiotyk to i tak kazał skonsultować z moim ginem, a ten się zgodził :) wiec nie jest tak źle, wiedza co robią :)

Do góry