reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Joa, Limonka - tylko jak mamy sie na jedzenie umawiac to moze ustalimy porę wspólna wolna od mdlosci hahahahaha

Haha, albo kazda bedzie miala inna zachcianke:D ja ostatnio marze o 'Pueblo':rofl2:

Kolezanka opowiadala, ze juz w bardzo zaawansowanej ciazy spotkala sie z 5 kolezankami z forum I to jeszcze w Macu:D wzbudzily mega sensacje:-D

reklama
Dziewczyny czy któraś z Was bada bądź badała sobie szyjkę macicy? Jaka powinna ona być w początkach ciąży? Mam wrażenie, że zaraz wszystko ze mnie wyjdzie ;/ bardzo to nie przyjemne :(

Ulicha- to chyba dobrze, nie?

Wydaje mi się że tak :) kobietka z przychodzi juz mi gratulowala przez fona :) z wynikami do ginka pojadę :) krew pobierał Mi sąsiadka teściów i od razu gadała że jak wyjdzie dobry wynik to nie ma sensu robić kolejny raz , lepiej śmignąć do gina :)

Dziewczyny u was też tak droga za bete biorą ??? 30 zł :(

dentysta i zaświadczenie to jest jakiś nowy wymóg? ??
Z olinem jak byłam u dentysty to wszystko było ok i tak jest do teraz, zeby mam zdrowe a dziwię się bo znajoma do dnia dzisiejszego ma problemy a jest 3 lata po porodzie i mnie straszyła, że bardzo lecą po ciąży :(

Joa Limonka no Pueblo fajne a rzeczywiscie steki odpadaja ... Cos znajdujemy :) moze znacie jakas inna fajna knajpę moze pogoda dopisze to gdzies sobie w jakims ogrodku klapniemy - byleby kilka toalet mieli Jahahah

reklama
Green, badalam szyjke przez 6 cykli, jak juz test wyszedl pozytywny to Odpuscilam, boje sie infekcji. A kiedy masz wizyte u gina? Mi moj dal nr tel I mam pisac do niego smsy z pytaniami w razie watpliwosci.

Ulicha, pociesze Cie, bo zaplacilam 45zl! Skad taka rozbieznosc cen...

Emenems, rzeczywiscie, hehe wc to teraz priorytet w wyborze miejscowy;) a kiedy przyjezdzasz dokladnie Kochana? Dzisiaj spojrzalam na kalendarz od "mojanorwegia" I tam jakis Andre pinsendag I od razu pomyslalam sobie: o, Emenems ma dzisiaj dzien wolny :-D

Do góry