reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Hahaha tak :) pinse to zielone świątki i dzis drugi dzien ( andre dag) :) a ja i tak poniedziałki mam wolne :D

No jezeli wam pasuje to mi najlepiej 23.06 albo 24 albo 25 bo potem na Mazury wyjezdzam - dacie rade w srodku tygodnia????

reklama
Green.parsley ja badałam sobie przed wizytą u gina i była nisko i taka miękka, jakby rozpulchniona. Ale gin nic nie mówił na badaniu więc chyba to jest ok.

Ulicha u mnie beta 45 zł więc chyba najdroższa z tego co widzę.. A wizyta prywatna z usg 120 zł juz ! A jak byłam dwa lata temu w ciąży to 80 zł placiłam.. Poszlo w górę więc chyba bede chodzila na NFZ tylko martwi mnie, że tam tak żadko podglądają dzidziusia... Będę w łeb zachodzić czy wszystko ok..

Hej dziewczyny;-)

Na co sie umawiacie?;-)

przepraszam ze o sobie, ale wczoraj praca, potem w biegu no i plamienia sie zaczely:/
Pisalam do gina, mam brac Duphaston i duzo wypoczywac, ale ja dzis i jutro musze jeszcze isc do pracy:-(

Julia jestes z trojmiasta ? Umawiamy sie na spotkanie przy kotlecie:D

Znam to z praca ... Ja ledwo wstsje dzis pol nocy brzuch mnie bolał ale nie skurcze wiec uparcie sie mecze ale nospy nie biore musze magnez zaczac.
I tez do pracy musze cały tydzien( do czwartku bo w pistek wycieczka do kliniki) ale mam rodzinnego w poniedizalek za tydzien planuje wziac tydzien zwolnienia a potem przejsc na 50% bo nie dam rady inaczej czuje sie okropnie rano i w Prw y nie moge sie skupic

Julita odpoczywaj kobito duuuuzo!!! Mnie tez brzuch bole ale to chyba od spania na nim :p zaraz jade na badanie cukru bo ostatnio wyszedl mi ciu za wysoki bo wypilam slodka herbatke :p

A co wy wszystkie spicie?? Wiem ze pogoda do bani i tez bym sie drzemnela ale moja corcia mi nieda :-( :-(

reklama
Do góry