reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Green- to możemy sobie podać ręce;) tez jestem uczulona praktycznie na wszystko:/ na szczęście w ciazy alergia mi sie wycisza, nic tylko rodzic dzieci;) Hej Olcia, gratuluje! Kciuki za jutrzejsza wizyte. Tez miałam krwiaka w pierwszej ciazy, pięknie sie wchlonal, u Ciebie tez na pewno wszystko potoczy sie szczesliwie!:)

Tak mówił mi lekarz, że albo wyciszy się zupełnie, albo wręcz przeciwnie, ale mam cichą nadzieję, że będzie spokój:) rok czasu jeździłam na odczulanie i już trochę mi się poprawiło, no ale teraz muszę odpuścić :)

Ale sobie drzemkę po południu zrobiłam. Prawie 3 godziny spałam :) A Młoda najpierw była z babcią na podwórku, a później spała ze mną. Po tej drzemce pobolewa podbrzusze :(

O pęcherzu i sikaniu zapomnieć się nie da, bo ledwo wyszłam z domu to już musiałam. Szliśmy do lidla, dobrze że obok przychodnia, to się do dentysty zapisałam i skorzystałam z wc. Jak któraś z Was już pisała, chyba wychodząc z domu będę musiała całą drogę wcecikową sobie obmyśleć :p

chciejka- ja próchnicy nie mam, ale kamień :(

olcia- witaj. Trzymam kciuki by tym razem było dobrze

green- albo Inka, mi zawsze pomaga

Ulicha- to chyba dobrze, nie?

Tez lece w pl do dentysty :) drzemka dzis była tez gruba u mnie :D
Tylko to sikanie przeszkadza mi długo drzemać hehehe

I znów mnie mdli. Ja to mam chyba wieczorne, a nie poranne mdłości :( Dobrze chociaż że nie rzygam

Ja mam poranne i wieczorne - po południu najlepiej sie czuje:D

A ja dzis sie wkurzylam na meza bo tren mnie z dzieki budzi " wstawaj za godzine Paweł wpada" no kurde... Ja rozbebeszona w salonie z pryszczami i rozmazanym makijażem a ten mi kolegów ... Nie mam takiego domu ze mogłabym swobodnie sobie lezec... To sie obraził i poszedł do kolegi - trudno:p

reklama
Joa, Limonka - tylko jak mamy sie na jedzenie umawiac to moze ustalimy porę wspólna wolna od mdlosci hahahahaha

Do góry