reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

No trzeba podać antybiotyk tylko jak lekarz uważa że to co ty zglaszasz jako saczące się wody a on mówi że to śluz to
Sory. I droga wolna dla paciorkowce. Wrodzone zapalenie płuc i inne mniej lub bardziej niebezpieczne rzeczy.

No niby cholestaze lubi wracać szybciej ale może nie wróci wcale. To poprostu szybko wylapac to swędzenie i badania porobic i modlić się że trafi sie normalnego lekarza który będzie leczyl.

reklama
Masz przynajmniej za sobą powiadamianie jej o rodzeństwie. To jeszcze przed nami niestety.... Co prawda on chce rodzeństwo, ale nie jestem pewna, czy w takiej kombinacji :(

Juti super łóżeczko :) Popatrzę zatem na allegro

Paulinas te co pokazałaś też super, ale chyba dla mnie za drogie :)
Aneciia to jest nas na prawdę dużo na 1 września :D
Ja też lubię jesień

Ale miałam teraz rzyganie wielkie... Ale aż się ucieszyłam, bo mi lepiej :D W ogóle przyzwyczaiłam się już do rzygania :D Nie robi to na mnie wrażenia, dopóki nie naleci mi do nosa lub nie piecze w gardło. Teraz było super! :D

Niby tez chciała :D hehehe
Teraz gorsze czeka meza- powiedzenie ze to corka, bedzie mega zazdrosna ale to juz wie ze moze sie na kolejna histerie nastawić.

Tylko ona ma 11 lat a twojego 6 to duzo lepiej :)
Moja 6 letnia siostrzenica zapiszczala sie z radości hahaha jak sie dowiedziała :) wiec moze byc dobrze !

Heej ja dzis dla odmiany obudzilam sie z placzem, i tak leze i placze juz ze 30 minut... tego jeszcze nie grali, naprawde nie rozumiem co sie ze mna dzieje w tej ciazy...

Xkarola znalazła jakiś nocleg w Szczawnicy? Pochwał się. My wyjezdzamy jutro jak się zbierzemy do kupy. Bardzo proszę o nierozpisywanie się za bardzo bo nie nadrobie potem.

My remontu nie robimy. W zeszłym roku jak wyprowadzalismy się z sypialni do salonu to mały remoncie był zrobiony żeby w salonie nasze łóżko wstawić. I teraz mamy łóżko przy jednej ścianie TV na przeciwko a po środku stoi kanapa. I taka zasłonięte sobie do sufitu na szynie dalam że oddziela część do spania od reszty. Jakoś nawet ma to ręce i nogi. Więcej remontów nie planujemy bo chcemy się na budowie domu skupić. Jak wybudujemy i się przeprowadziły to ten dom w którym mieszkamy wynajmiemy. I wyjdzie potem że burzuje jesteśmy bo 3 domy na stanie.
Tak jedziemu 80zl za pokoj bez sniadanm zobacz sobie zakopianka lub b&m to to samo! Bardzo blisko parku i w miare do centrum :-) tyle bez snoadan ale sklep bliziutko :-)

Dostałam ten link wczoraj wieczorem od koleżanki. Też może jutro podjadę i zobaczymy co tam będzie. Może uda się kupić parę rzeczy w promocji.

reklama
Do góry