reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

No trzeba podać antybiotyk tylko jak lekarz uważa że to co ty zglaszasz jako saczące się wody a on mówi że to śluz to
Sory. I droga wolna dla paciorkowce. Wrodzone zapalenie płuc i inne mniej lub bardziej niebezpieczne rzeczy.

No niby cholestaze lubi wracać szybciej ale może nie wróci wcale. To poprostu szybko wylapac to swędzenie i badania porobic i modlić się że trafi sie normalnego lekarza który będzie leczyl.

reklama
Masz przynajmniej za sobą powiadamianie jej o rodzeństwie. To jeszcze przed nami niestety.... Co prawda on chce rodzeństwo, ale nie jestem pewna, czy w takiej kombinacji :(

Juti super łóżeczko :) Popatrzę zatem na allegro

Paulinas te co pokazałaś też super, ale chyba dla mnie za drogie :)
Aneciia to jest nas na prawdę dużo na 1 września :D
Ja też lubię jesień

Ale miałam teraz rzyganie wielkie... Ale aż się ucieszyłam, bo mi lepiej :D W ogóle przyzwyczaiłam się już do rzygania :D Nie robi to na mnie wrażenia, dopóki nie naleci mi do nosa lub nie piecze w gardło. Teraz było super! :D

Niby tez chciała :D hehehe
Teraz gorsze czeka meza- powiedzenie ze to corka, bedzie mega zazdrosna ale to juz wie ze moze sie na kolejna histerie nastawić.

Tylko ona ma 11 lat a twojego 6 to duzo lepiej :)
Moja 6 letnia siostrzenica zapiszczala sie z radości hahaha jak sie dowiedziała :) wiec moze byc dobrze !

Heej ja dzis dla odmiany obudzilam sie z placzem, i tak leze i placze juz ze 30 minut... tego jeszcze nie grali, naprawde nie rozumiem co sie ze mna dzieje w tej ciazy...

Xkarola znalazła jakiś nocleg w Szczawnicy? Pochwał się. My wyjezdzamy jutro jak się zbierzemy do kupy. Bardzo proszę o nierozpisywanie się za bardzo bo nie nadrobie potem.

My remontu nie robimy. W zeszłym roku jak wyprowadzalismy się z sypialni do salonu to mały remoncie był zrobiony żeby w salonie nasze łóżko wstawić. I teraz mamy łóżko przy jednej ścianie TV na przeciwko a po środku stoi kanapa. I taka zasłonięte sobie do sufitu na szynie dalam że oddziela część do spania od reszty. Jakoś nawet ma to ręce i nogi. Więcej remontów nie planujemy bo chcemy się na budowie domu skupić. Jak wybudujemy i się przeprowadziły to ten dom w którym mieszkamy wynajmiemy. I wyjdzie potem że burzuje jesteśmy bo 3 domy na stanie.
Tak jedziemu 80zl za pokoj bez sniadanm zobacz sobie zakopianka lub b&m to to samo! Bardzo blisko parku i w miare do centrum :-) tyle bez snoadan ale sklep bliziutko :-)

Dostałam ten link wczoraj wieczorem od koleżanki. Też może jutro podjadę i zobaczymy co tam będzie. Może uda się kupić parę rzeczy w promocji.

reklama
Do góry