reklama
Jejuu ale lecicie z tymi postami
Moje Małe jest wstydliwe. Wali matkę po prawym boku, a jak tylko M patrzy na brzuch, dotyka czy chcę go nagrać, to przestaje kopać
Kurka obawiam się czy mi się jakaś infekcja nie przyplątała, bo jakiś taki śluz mam Jak nie urok, to...
Moje Małe jest wstydliwe. Wali matkę po prawym boku, a jak tylko M patrzy na brzuch, dotyka czy chcę go nagrać, to przestaje kopać
Kurka obawiam się czy mi się jakaś infekcja nie przyplątała, bo jakiś taki śluz mam Jak nie urok, to...
U mnie niestety cholestaza była winna na ostatniej wizycie gin się przeraził i dał skierowanie do szpitala, bo i szyjka była już do polowy skrócona i mało wód było dlatego boje się bi teraz może przyjść to cholerstwo szybciej
Mój jak widzi że się drapie to pierwsze pytanie czy czasem nie mam już cholestazy wtedy sama wyłapałam, koleżanka mi opowiadała jak to wygląda bo ona tez to miała i jak zaczęłam się drapać to na drugi dzień tel do gina jakie badania mam zrobić, no i wyszło
Mój jak widzi że się drapie to pierwsze pytanie czy czasem nie mam już cholestazy wtedy sama wyłapałam, koleżanka mi opowiadała jak to wygląda bo ona tez to miała i jak zaczęłam się drapać to na drugi dzień tel do gina jakie badania mam zrobić, no i wyszło
Xkarola znalazła jakiś nocleg w Szczawnicy? Pochwał się. My wyjezdzamy jutro jak się zbierzemy do kupy. Bardzo proszę o nierozpisywanie się za bardzo bo nie nadrobie potem.
My remontu nie robimy. W zeszłym roku jak wyprowadzalismy się z sypialni do salonu to mały remoncie był zrobiony żeby w salonie nasze łóżko wstawić. I teraz mamy łóżko przy jednej ścianie TV na przeciwko a po środku stoi kanapa. I taka zasłonięte sobie do sufitu na szynie dalam że oddziela część do spania od reszty. Jakoś nawet ma to ręce i nogi. Więcej remontów nie planujemy bo chcemy się na budowie domu skupić. Jak wybudujemy i się przeprowadziły to ten dom w którym mieszkamy wynajmiemy. I wyjdzie potem że burzuje jesteśmy bo 3 domy na stanie.
My remontu nie robimy. W zeszłym roku jak wyprowadzalismy się z sypialni do salonu to mały remoncie był zrobiony żeby w salonie nasze łóżko wstawić. I teraz mamy łóżko przy jednej ścianie TV na przeciwko a po środku stoi kanapa. I taka zasłonięte sobie do sufitu na szynie dalam że oddziela część do spania od reszty. Jakoś nawet ma to ręce i nogi. Więcej remontów nie planujemy bo chcemy się na budowie domu skupić. Jak wybudujemy i się przeprowadziły to ten dom w którym mieszkamy wynajmiemy. I wyjdzie potem że burzuje jesteśmy bo 3 domy na stanie.
Ulicha to na co zwracać uwagę?
Juti777 wcześniej nie mam co schizować, ale jak swędzą ręce i nogi to już jest sygnał, a jak nie potrafisz się nie podrapać to już jest masakra, noc jest najgorsza, cholestaza może przyjść po 30 którymś tc ja złapałam po 35 tc, koleżanka chyba w 33 tc i urodziła w 38 tc.
Badania można sobie samemu zrobić tj. Aspat, alat i fostfataza alkaliczna i wtedy wszytko wiesz.
Ja wtedy nie brałam żadnych lekarstw bo stwierdził lekarz ze jakoś damy radę a i w szpitalu dawali mi tylko czopek coby się nie drapać
Najważniejsza tez jest dieta, zero soli i smażonego m wszystko gotowane, ble jak sobie pomyślę o diecie w szpitalu
Ostatnia edycja:
To ją leki na to miałam ale kurcze nie pamiętam już jak się nazywały. Swędzenie odeszło jak ręką odjal wyniki potem dobre. No niby dietę wątrobowa musiała mieć ale dzień bez schabowego był dniem straconym no musiała zjeść i koniec. Mi wyszła w 36t3d a równo 38urodzilam. Ją się bardziej paciorkowca boje niż tego że cholestaza wróci
JA gbs miałam ujemnego więc, bardziej się boje cholestazy bo mam świadomość że będzie znów a teraz już szybciej, bo w kolejnej tak może się zdarzyć choć nie musi chyba zacznę ograniczać sól i smażone, będzie ciężko ale coś trzeba zacząć robić
reklama