reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Ja mam usg 2.09 ale nie wiem czy to polowkowe :what:, tak mi umowilam pani dr bo w sumie zawsze mam tak mniej wiecej co miesiac. Tego 2.09 bedzie 19t6d wiec nie wiem :p
Moze potem za jakies 2 tyg wyjatkowo umowi to polowkowe.

Ja mam usg 2.09 ale nie wiem czy to polowkowe :what:, tak mi umowilam pani dr bo w sumie zawsze mam tak mniej wiecej co miesiac. Tego 2.09 bedzie 19t6d wiec nie wiem :p
Moze potem za jakies 2 tyg wyjatkowo umowi to polowkowe.

Ja miałam wszystkie badania w szpitalu wiec to było moje połówkowe :) następne usg 7 września w 23 tyg :)

Ej a co z ta dziewczyna co miała te plamienia odzywała sie? Teraz tak ni sie przypomniało

Nie odzywała się. Albo nie ma głowy do tego bo coś się wydarzyło. Albo się obraziła, bo wszystkie dość stanowczo pisałyśmy że powinna jechać do szpitala a nie czekać.
Tak na moje oko. Też się zastanawiam co z nią.

A wy cholery jedne nastraszyłyście mnie cholestazą :( w poprzedniej ciąży miałam pod koniec i urodziłam tydzień przed terminem, teraz modlę się coby się wogóle nie pojawiła bo będzie krucho, coś niby po 20 tyg może znów się mi przyplątać i mam schiza :( heheh nie dziękuję za przypomnienie :) heheh

reklama
Też mialam cholestaze w pierwszej ciąży i mały urodził się równo dwa tyg przed terminem ale nie było to związane z cholestaze bo leki pomogły i wyniki wątrobowe były w normie. U mnie akurat paciorkowiec był winny.

Wszystkie na tego 1.09. macie. Ją miałam 20.08 i to był 20t6d. Kazał przyjść na kolejne USG za 3 tygodnie to by 10.09. był ale że rocznicę ślubu mamy wtedy to na 14.09 się umowilam.

Do góry