reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Ja mojemu awantur nie robię, ale czasem zrzędzę jak stara, okropna baba. Wtedy patrzy na mnie trochę z politowaniem, trochę ze śmiechem i już wiem, że przeginam... ;-)

Prawda to że ciąża to stan totalnie nieracjonalny...

reklama
Kurde włożyłam wczoraj ogórki małosolne w misce do lodówki, jenyyy, ale zasmrodzily...

Kochana teraz to wszystko smierdzi, mi nawet ubrania wyprane smierdza i na wymioty mnie zbiera jak je skladam, wczoraj na dwa prania zuzylam pol butli plynu do plukania i i tak to nic bie dalo :banghead: teraz tez zjadlam sniadanie, chcialam pochowac rzeczy do lodowki, cos mi zalecialo i sru, w tyl zwrot i ledwo zdazylam sedes objac... wszystko smierdzi, wszystko... :thumbdown::sly:

Niby tak... Włożyłam juz kawę do lodówki, sode tez ale jeszcze czuć... Pomijam ze miałam otwarte czekoladki i tak waliły tymi ogorami że szok, szok!

A do prania daje do płukania kilka kropel olejku lawendowego, jak dla mnie zapach super :)
Ale jeszcze bardziej niż zwykle skręca mnie od smrodku papierowych ręczników w toaletach, dramat, nawet używać nie musze żeby mi śmierdzialy...

Kurcze mnie czasem coś śmierdzi, ale na szczęście nie mam tak jak Wy. Ogórki to mi pachną wręcz. A czekoladki o zapachu ogórków to byłby dla mnie przysmak!!! ;-)
Hmmm... chyba jestem bardziej nienormalna od Was! ;-)

Innabajka ja mojego ostrzegłam że mogę mieć takie jazdy i z góry przeprosiłam na początku ciąży! ;-) Na szczęście zrozumiał i się nie wścieka. :-)

Vivienne- olejek lawendowy to ja muszę kupić i do szamponu dodać młodej. Ponoc wszy odstrasza, a ona ma długie włosy. Podobno w przedszkolu w zeszlym roku panowały, więc wolę zapobiegać. Nigdy nie wiadomo co dzieciaki przyniosą.
A do prania jak dodajesz? Do płynu do płukania czy bezpośrednio do danej przegrodki w pralce? Ja uwielbiam ten zapach

Juti czekoladki o zapachu ogórków haha, nie zjadłabym.
Ja to nie mam ciazowych smakow, na słodkie ochotę, ale to mam zawsze ;)

reklama
Do góry