reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

U mnie 37 tydz. w piątek- dzieci się wykurowaly, a mój mąż jechał wczoraj na dyżur do szpitala z zapaleniem płuc i gorączka i też miałam stres że jak go zatrzymają a ja zacznę rodzic to nie zdążę ogarnąć dzieci i dojechać do szpitala... Od soboty na prawdę będę już gotowa na wszystko 😆 kończą mi się siły na tą ciążę
Jeju, jak ja Cie doskonale rozumiem. Mi jak już wybił ten 37tc to zaczynam tak swirowac, że szok. Wczoraj miałam jakiś emocjonujący dzien i znowu większe cisnienie. Dodatkowo grypa mi nie odpuszcza. Udało mi się wczoraj trochę posprzątać i skończyło się wyższym ciśnieniem. Nie jestem gotowa, ale chyba już wolałabym tulić tego człowieka niż myalec, czy nie za mało sie rusza lub czy nie za dużo 😶‍🌫️
Cały czas gorączka?

reklama
U mnie 37 tydz. w piątek- dzieci się wykurowaly, a mój mąż jechał wczoraj na dyżur do szpitala z zapaleniem płuc i gorączka i też miałam stres że jak go zatrzymają a ja zacznę rodzic to nie zdążę ogarnąć dzieci i dojechać do szpitala... Od soboty na prawdę będę już gotowa na wszystko 😆 kończą mi się siły na tą ciążę

Cały czas gorączka?
Nie gorączkuje, ale jestem mega osłabiona i mam okropny katar. Jak kaszel to mnie cały brzuch boli.
Moj chlop tez chory. A ja nie mam jeszcze złożonego lozeczka i wielu rzeczy. Kosmos.

Jutro mają powtórzyc badania i padnie decyzja czy kolejna indukcja czy będą jeszcze czekać tak bym chciała żeby tej nocy samo ruszyło 🫣sama nie wiem czy chciałabym jutro czy lepiej czekać zdaje się na.lekarzy

Dziewczyny jaki termometr polecacie dla noworodka? My w domu nie mamy żadnego więc na wszelki wypadek już chcielibyśmy kupić🙂 Z takich aptecznych rzeczy to octenisept, gaziki jałowe, Linomag, roztwór soli fizjologicznej. Jeszcze oliwka zastanawiam się z jakiej firmy i witamina d. Nie wiem czy to wszystko na start?
ja mam do ucha z brauna . Najlepszy i dokladny dla maluszka :)

Ja dzisiaj sie zameldowalam na feriach w szpitalu 😂 w srode mam cc 😃 juz bym chciala dzisiaj haha ale podaja mi sterydy przez te dwa dni dzisiaj i jutro i nie wiem po co bo ciaza juz 38+3 . Wielkosciowo wszystko spoko.. ale nie dyskutuje bo to decyzja ordynatora. Wiec sie „wczasujemy” poki co. W domu malo co spalam a tutaj to juz w ogole. Co 2godz sprawdzaja tetno dzidzi niby fajnie ale chociaz w nocy by dali chwile pospac 😂

Ja dzisiaj sie zameldowalam na feriach w szpitalu 😂 w srode mam cc 😃 juz bym chciala dzisiaj haha ale podaja mi sterydy przez te dwa dni dzisiaj i jutro i nie wiem po co bo ciaza juz 38+3 . Wielkosciowo wszystko spoko.. ale nie dyskutuje bo to decyzja ordynatora. Wiec sie „wczasujemy” poki co. W domu malo co spalam a tutaj to juz w ogole. Co 2godz sprawdzaja tetno dzidzi niby fajnie ale chociaz w nocy by dali chwile pospac 😂
Fajnie, że wiesz co Cie czeka i kiedy 🤪
Mnie dzisiaj dwa razy taki skurcz pierdzielnal, że myślałam że rodze 😱

Pamiętam jak byłam w szpitalu z krwiakiem to wszystko ok tylko to ktg co chwila 😅 ja nie miałam bo za młoda ciąża ale sąsiadki miały to i mnie ci chwila to budziło bo jak nie jedna to druga 🤣 także rozumiem:p

reklama
Do góry