reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

U mnie 37 tydz. w piątek- dzieci się wykurowaly, a mój mąż jechał wczoraj na dyżur do szpitala z zapaleniem płuc i gorączka i też miałam stres że jak go zatrzymają a ja zacznę rodzic to nie zdążę ogarnąć dzieci i dojechać do szpitala... Od soboty na prawdę będę już gotowa na wszystko 😆 kończą mi się siły na tą ciążę
Jeju, jak ja Cie doskonale rozumiem. Mi jak już wybił ten 37tc to zaczynam tak swirowac, że szok. Wczoraj miałam jakiś emocjonujący dzien i znowu większe cisnienie. Dodatkowo grypa mi nie odpuszcza. Udało mi się wczoraj trochę posprzątać i skończyło się wyższym ciśnieniem. Nie jestem gotowa, ale chyba już wolałabym tulić tego człowieka niż myalec, czy nie za mało sie rusza lub czy nie za dużo 😶‍🌫️
Cały czas gorączka?

reklama
U mnie 37 tydz. w piątek- dzieci się wykurowaly, a mój mąż jechał wczoraj na dyżur do szpitala z zapaleniem płuc i gorączka i też miałam stres że jak go zatrzymają a ja zacznę rodzic to nie zdążę ogarnąć dzieci i dojechać do szpitala... Od soboty na prawdę będę już gotowa na wszystko 😆 kończą mi się siły na tą ciążę

Cały czas gorączka?
Nie gorączkuje, ale jestem mega osłabiona i mam okropny katar. Jak kaszel to mnie cały brzuch boli.
Moj chlop tez chory. A ja nie mam jeszcze złożonego lozeczka i wielu rzeczy. Kosmos.

Jutro mają powtórzyc badania i padnie decyzja czy kolejna indukcja czy będą jeszcze czekać tak bym chciała żeby tej nocy samo ruszyło 🫣sama nie wiem czy chciałabym jutro czy lepiej czekać zdaje się na.lekarzy

Jutro mają powtórzyc badania i padnie decyzja czy kolejna indukcja czy będą jeszcze czekać tak bym chciała żeby tej nocy samo ruszyło 🫣sama nie wiem czy chciałabym jutro czy lepiej czekać zdaje się na.lekarzy
Trzymam kciuki, żeby ruszyło! Bądźcie zdrowi i wypakujcie się ekspresem 🥰

Dziewczyny jaki termometr polecacie dla noworodka? My w domu nie mamy żadnego więc na wszelki wypadek już chcielibyśmy kupić🙂 Z takich aptecznych rzeczy to octenisept, gaziki jałowe, Linomag, roztwór soli fizjologicznej. Jeszcze oliwka zastanawiam się z jakiej firmy i witamina d. Nie wiem czy to wszystko na start?
ja mam do ucha z brauna . Najlepszy i dokladny dla maluszka :)

Ja dzisiaj sie zameldowalam na feriach w szpitalu 😂 w srode mam cc 😃 juz bym chciala dzisiaj haha ale podaja mi sterydy przez te dwa dni dzisiaj i jutro i nie wiem po co bo ciaza juz 38+3 . Wielkosciowo wszystko spoko.. ale nie dyskutuje bo to decyzja ordynatora. Wiec sie „wczasujemy” poki co. W domu malo co spalam a tutaj to juz w ogole. Co 2godz sprawdzaja tetno dzidzi niby fajnie ale chociaz w nocy by dali chwile pospac 😂

Ja dzisiaj sie zameldowalam na feriach w szpitalu 😂 w srode mam cc 😃 juz bym chciala dzisiaj haha ale podaja mi sterydy przez te dwa dni dzisiaj i jutro i nie wiem po co bo ciaza juz 38+3 . Wielkosciowo wszystko spoko.. ale nie dyskutuje bo to decyzja ordynatora. Wiec sie „wczasujemy” poki co. W domu malo co spalam a tutaj to juz w ogole. Co 2godz sprawdzaja tetno dzidzi niby fajnie ale chociaz w nocy by dali chwile pospac 😂
Fajnie, że wiesz co Cie czeka i kiedy 🤪
Mnie dzisiaj dwa razy taki skurcz pierdzielnal, że myślałam że rodze 😱

Pamiętam jak byłam w szpitalu z krwiakiem to wszystko ok tylko to ktg co chwila 😅 ja nie miałam bo za młoda ciąża ale sąsiadki miały to i mnie ci chwila to budziło bo jak nie jedna to druga 🤣 także rozumiem:p

reklama
Do góry