Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przepięknie[emoji7]Jej kolejne strony do czytaniamy dziś cały dzień na nogach
zwiedzaliśmy jedliśmy a ja obłędnie piłam wino grzane jak nigdy- bardzo mi dziś smakowało
![]()
![]()
Takie mamy widoki cały dzień słońce, było cudowniechociaż przez dzien mogłam zapomnieć o tym ze staramy się o dzidzi
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To ja na sylwestra robilam miksa w tym roku....ruski szampan a wczesniej z córą i siostrzenicą M obalilysmy butelke piccolo truskawkowegoA ja alkoholu nie lubię w żadnej postaciJuż nie pamiętam kiedy ostatnio cokolwiek piłam co ma %
![]()
Nawet na sylwestra mi szampan nie smakował więc ja piłam z synem Piccolo
Ale sery i ja lubię
![]()
Ja za to szampana nie lubie,zawsze tylko symbolicznie lyczkaA ja alkoholu nie lubię w żadnej postaciJuż nie pamiętam kiedy ostatnio cokolwiek piłam co ma %
![]()
Nawet na sylwestra mi szampan nie smakował więc ja piłam z synem Piccolo
Ale sery i ja lubię
![]()
W jednym wózku jedziemy. Też wódki nie lubię. Odrzuca mnie na sam jej zapach. Winko szczególnie grzane jest lepsze. I w zasadzie jedynie jak mi się dobrze przyrządzi grzane czerwone wino to łyknę, bo jak juz wspomnialam wcześniej, za czerwonym nie przepadam.Ja za to szampana nie lubie,zawsze tylko symbolicznie lyczkaa zawsze takie slodkie male procenty to lubie, bo np wodki czy drinka jak sie kilka lat temu strulam to juz nigdy do ust nie wzielam i pewnie nie wezme, wstret do wodki mi sie zrobil,nawet na weselach czy innych imprezach wszyscy pija wodke a ja winko
![]()
To za bardzo się nie wykosztujesz :-)A ja se właśnie podróżuje... z google Earth![]()
To dawaj pod LiverpoolA ja se właśnie podróżuje... z google Earth![]()