reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

Wbije na chwilę, bo razem byłyśmy na kreskach 🙈. Mój cień i fałszywka skończyła wczoraj 3 tygodnie 😉 i tego Ci życzę 😘

Do wszystkich dziewczyn, które walczą i się nie poddają... Mój syn jest tęczowym chłopcem, bo pierwsza ciążę (uzyskaną po 2 latach starań) poroniłam, później staraliśmy się o 2 dzidzię i zaliczyłam tu z dziewczynami na kreskach 4 biochemy 🤷 Dzisiaj tulę moją szczęśliwą siódemkę i jestem szczęśliwa, że się nie poddałam 🥰

Trzymam za Was wszystkie moooocno kciuki ! A właściwie wszystkich, bo dla waszych partnerów to też trudny okres 😘
Przepraszam, że też się wbije w kreski nie będąc zapisaną ale omgg, kiedy to zleciało 🥹🩵 gratulacje! 🩵🌈

reklama
Ja właśnie wracam z drugiego podglądu. Na lewym pęcherzyk już ma 22mm, o tym na prawym nic nie wspomniała doktor. Endometrium 9mm. Jutro ok. 20 zastrzyk i w poniedziałek rano pierwsze podejście do IUI 🥹

Cudowne wieści 😍
Aż mi trochę smutno, że mnie nie będzie na lutowych, ale będę podczytywać i grzać Ci miejsce obok mnie na październikowych 🥰

@Patii26 dziękuję za prowadzenie wątku 😘
Za dziewczyny które szczęśliwie zaszły trzymam kciuki za 9 nudnych miesięcy zakończonych zdrowym bobasem.
Tym którym wciąż czekają na upragnione 2 kreski życzę szybkiego ich ujrzenia 🤞
Pozwolę sobie jutro zaktualizować czy nadal są dwie kreski na teście i może nawet betę o ile będę miała po co na nią iść.

P.S. poproszę o serduszko przy nicku. Oby nie okazało się za wcześnie 🫣

Ten miesiąc był dla mnie największym zaskoczeniem! Z przytupem weszłam w Nowy Rok.
Tym, którym się udało- życzę Wam zdrowych, nudnych ciąż (sobie też).
Dziewczyny, które walczą. Czekamy na Was na wątkach mamusiowych! Nie poddawajcie się! Gdy tylko upadniecie z bezsilności, poprawcie koronę i walczcie dalej. Jak widzicie sama jestem doskonałym przykładem, jak życie potrafi zaskoczyć. I co tu dużo mówić: uprawiajcie sex 😜

@Patii26 buziaki za prowadzenie wątku ☺️😚

Doczekałam się w końcu serduszka przy moim nicku. Do jednej mety dobiegłam. Medal zdobyty.
Teraz jestem na innej trasie już na Starcie 🙂
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Dziewczyny sikałam... Facelle i te fałszywe pinki. Też to widzicie?
O jeee 😍 Jak pięknie 😍 Wspaniałe kreski ! Gratulacje ! Dwa testy nie mogą się mylić ! ❤️
@MamaR miałam Cie zapytać i ciągle zapominam czy wy badaliscie kariotypy?

Wiadomo, że wady mogą powstać też de novo ale może by to męża trochę uspokoiło w temacie chorego dziecka.
Dziękuję , nie badaliśmy kariotypow. Mam troje zdrowych dzieci z bezproblemowych ciąż. Doszliśmy do wniosku że jak się teraz nie uda to kończymy starania więc nie ma sensu już czegokolwiek badać. Mam tylko skierowanie na AMH to to wykorzystam choć obraz na USG ładnie wygląda więc myślę że tu też tragedii nie będzie.

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry