reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

1509826382-afce47cdbc7c3184-aaaaaa.jpeg
ja rownież [emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ahhhh [emoji7][emoji7][emoji7]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
KatiNails tez sobie tak pomyslalam. W sumie tak moglo byc. Teraz zrobie sobie barszczyk bo znowu mi sie cos chce mimo tych mdlosci.

Napisane na X5max_PRO w aplikacji Forum BabyBoom
Heee mnie coś wczoraj wieczorem mdlilo taki lekkinodruch nawet miałam ale tylko przez chwile no i dzisiaj rano male mdlosci i jednoczesnie głód, aż zoladek bolal. Dopiero na obiad cos zjadlam i mi momwntalnie przeszlo.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Heee mnie coś wczoraj wieczorem mdlilo taki lekkinodruch nawet miałam ale tylko przez chwile no i dzisiaj rano male mdlosci i jednoczesnie głód, aż zoladek bolal. Dopiero na obiad cos zjadlam i mi momwntalnie przeszlo.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
U mnie i bez ciąży często tak jest... No ale ja mam nadkwasotę i wogole słaby żołądek.
Bez ciąży czasem jak mocny zapach poczuje mnie cofa :/ denerwuje się to mnie cofa. :(

U mnie i bez ciąży często tak jest... No ale ja mam nadkwasotę i wogole słaby żołądek.
Bez ciąży czasem jak mocny zapach poczuje mnie cofa :/ denerwuje się to mnie cofa. :(

Ja mam nerwice żołądka. Co mnie nerwy zlapia to albo mnie mdli albo na kibel co chwile latam bo jelita szaleją :-/ ale najgorsze są te mdlosci chyba. Chociaz ostatnio odpukac coraz mniej takich chwil mam.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

A ja ogladalam przed chwila fejsa i zobaczylam ze ktos robi rosol z jablkiem i koniec mysialam go wylaczyc przez to zdjecie bo tak mnie odrzucilo ze szok. Cos sie chyba dzieje :o

Ja tez nie dawalam i nie mam nic przeciwko ale tak mnie odrzucilo ze M robi mi wlasnie herbatke :D

reklama
Wiolus trzymam kciuki zeby to jednak ciaza :)
Ale dziewczyny smaka robicie tymi oscypkam, ja uwielbiam wszelkie sery plus winko i plus chipsy ostre mniam ;)
A ja dzis piwko zimne, jakos mnie po wczorajszym od winka chwilowo odrzucilo, wlasnie sobie zdalam sprawe,ze ostatnio codziennie cos pije, kurde jeszcze w alkoholizm popadne ;)

Do góry