reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Tez nie czytalan ulotki hihi. Jutro tak zrobie, nie bede pic dwie godziny i zobaczymy. Dżizas zalewa mnie sluz doslownie, sorry za szczerosc :D

U Mnie pozytywny 3 dni temu..sluz białko jaja przez 3 dni..wczoraj go nie zaobserwowalam a dzis znow Clear bialko. Hehehe zglupiec mozna
Po temp. niby juz po hmm ale co tam staranka byly
Dzis piersi mnie bola....nie zaobserwowalam wczesniej tego zjawiska

Jeszcze bardziej?:p to już chyba nic w nim nie zostanie

Ja w zeszłym cyklu (edycja - w tym cyklu, przecież jeszcze nie mam @. Już chyba podświadomie spisałam ten cykl na straty) miałam objawy owulacji ładnych kilka dni przed pozytywnym testem ovu... czytałam te wszystkie ulotki, robiłam testy o tej samej porze codziennie, piłam też taką samą ilość płynów (tak jak pisałam wcześniej - moje OCD się kłania :p) i gdybym nie wiedziała kiedy mam ovu dzięki temu testowi, to w życiu bym w tym dniu się nie zdecydowała na seks, bo byłam wykończona jak koń po westernie. A tak test mnie zmotywował. Także u mnie testy to mus.

Mnie zaczyna pobolewac pare dni przed owulka a w środku boli juz jakos w owulke takze test to potwierdzil i temp tez

Polecam Fertility Friend jesli mierzycie temp. Szyjke pozwala okreslic skok temp . i mniej wiecej owu

Mam tez moj kalendarzyk.sentyment ale te automatyczne wyznaczanie owu wzgledem dni cyklu i fazy lutealnej czesto sie nie sprawdza:) pozatym nigdy nie wiadomo czy nasteony cykl nie bedzie dluzszy badz krotszy..czy owulka sie nie przesunie choc jesli ktos co 2 dni dziala to powinien trafic mimo wszystko:)

Na corke staralismy sie przed owulka pare dni i wyszlo ale czy sie to sprawdzilo to ja nie wiem:p

Najadlam sie i leze :)

Czesc dziewczyny. Zrobilam sobiec 2 testy i negatywne a objawy mam jak na ciaze. Mdlosci ale tylko wieczorem,cycki jak doniczki,zachcianki lody z ogorkami...hmmm chyba powinnam wybrac sie na bete.

Napisane na X5max_PRO w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc dziewczyny. Zrobilam sobiec 2 testy i negatywne a objawy mam jak na ciaze. Mdlosci ale tylko wieczorem,cycki jak doniczki,zachcianki lody z ogorkami...hmmm chyba powinnam wybrac sie na bete.

Mykaj w poniedzialek na betę

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Może owu była później i za wcześnie na test ?

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

KatiNails tez sobie tak pomyslalam. W sumie tak moglo byc. Teraz zrobie sobie barszczyk bo znowu mi sie cos chce mimo tych mdlosci.

reklama
Do góry