reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A ja alkoholu nie lubię w żadnej postaci :D Już nie pamiętam kiedy ostatnio cokolwiek piłam co ma % o_O :D Nawet na sylwestra mi szampan nie smakował więc ja piłam z synem Piccolo :D Ale sery i ja lubię :)

reklama
Jej kolejne strony do czytania :) my dziś cały dzień na nogach :) zwiedzaliśmy jedliśmy a ja obłędnie piłam wino grzane jak nigdy- bardzo mi dziś smakowało :)
1509815985-8e99dc8894fd9f7b-aaaaaa.jpeg

Takie mamy widoki cały dzień słońce, było cudownie :) chociaż przez dzien mogłam zapomnieć o tym ze staramy się o dzidzi

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Przepięknie[emoji7]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

A ja alkoholu nie lubię w żadnej postaci :D Już nie pamiętam kiedy ostatnio cokolwiek piłam co ma % o_O :D Nawet na sylwestra mi szampan nie smakował więc ja piłam z synem Piccolo :D Ale sery i ja lubię :)
To ja na sylwestra robilam miksa w tym roku....ruski szampan a wczesniej z córą i siostrzenicą M obalilysmy butelke piccolo truskawkowego :-D

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ja za to szampana nie lubie,zawsze tylko symbolicznie lyczka :) a zawsze takie slodkie male procenty to lubie, bo np wodki czy drinka jak sie kilka lat temu strulam to juz nigdy do ust nie wzielam i pewnie nie wezme, wstret do wodki mi sie zrobil,nawet na weselach czy innych imprezach wszyscy pija wodke a ja winko ;)

Ja za to szampana nie lubie,zawsze tylko symbolicznie lyczka :) a zawsze takie slodkie male procenty to lubie, bo np wodki czy drinka jak sie kilka lat temu strulam to juz nigdy do ust nie wzielam i pewnie nie wezme, wstret do wodki mi sie zrobil,nawet na weselach czy innych imprezach wszyscy pija wodke a ja winko ;)
W jednym wózku jedziemy. Też wódki nie lubię. Odrzuca mnie na sam jej zapach. Winko szczególnie grzane jest lepsze. I w zasadzie jedynie jak mi się dobrze przyrządzi grzane czerwone wino to łyknę, bo jak juz wspomnialam wcześniej, za czerwonym nie przepadam.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Agus widze,ze mimo odejscia caly czas nas obserwujesz? ;) i mam nadzieje ze fluidy przesylasz ;) i trzymasz kciuki za nasze kreseczki;)
a na ciazowe forum sie juz zapisalas czy z nami zostajesz? i jak sie czujesz wogole?

reklama
Do góry