Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przepięknie[emoji7]Jej kolejne strony do czytania my dziś cały dzień na nogach zwiedzaliśmy jedliśmy a ja obłędnie piłam wino grzane jak nigdy- bardzo mi dziś smakowało
Takie mamy widoki cały dzień słońce, było cudownie chociaż przez dzien mogłam zapomnieć o tym ze staramy się o dzidzi
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To ja na sylwestra robilam miksa w tym roku....ruski szampan a wczesniej z córą i siostrzenicą M obalilysmy butelke piccolo truskawkowegoA ja alkoholu nie lubię w żadnej postaci Już nie pamiętam kiedy ostatnio cokolwiek piłam co ma % Nawet na sylwestra mi szampan nie smakował więc ja piłam z synem Piccolo Ale sery i ja lubię
Ja za to szampana nie lubie,zawsze tylko symbolicznie lyczka a zawsze takie slodkie male procenty to lubie, bo np wodki czy drinka jak sie kilka lat temu strulam to juz nigdy do ust nie wzielam i pewnie nie wezme, wstret do wodki mi sie zrobil,nawet na weselach czy innych imprezach wszyscy pija wodke a ja winkoA ja alkoholu nie lubię w żadnej postaci Już nie pamiętam kiedy ostatnio cokolwiek piłam co ma % Nawet na sylwestra mi szampan nie smakował więc ja piłam z synem Piccolo Ale sery i ja lubię
W jednym wózku jedziemy. Też wódki nie lubię. Odrzuca mnie na sam jej zapach. Winko szczególnie grzane jest lepsze. I w zasadzie jedynie jak mi się dobrze przyrządzi grzane czerwone wino to łyknę, bo jak juz wspomnialam wcześniej, za czerwonym nie przepadam.Ja za to szampana nie lubie,zawsze tylko symbolicznie lyczka a zawsze takie slodkie male procenty to lubie, bo np wodki czy drinka jak sie kilka lat temu strulam to juz nigdy do ust nie wzielam i pewnie nie wezme, wstret do wodki mi sie zrobil,nawet na weselach czy innych imprezach wszyscy pija wodke a ja winko
To za bardzo się nie wykosztujesz :-)A ja se właśnie podróżuje... z google Earth
To dawaj pod LiverpoolA ja se właśnie podróżuje... z google Earth
To dawaj pod Liverpool