reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

Ja bym zrobiła betę i progesteron.
Wydaje mi się, że u Ciebie to nie pierwszy raz taka sytuacja. Może masz np same ciążę biochemiczne? A to też trzeba diagnozować i właśnie nie jest proste jeżeli okres w teorii przychodzi o czasie czy tam ledwo 1 dzień spóźniony.
Dokładnie nie pierwszy raz.
Badanie zrobię w poniedziałek bo u nas jest już zamknięte.
Mój ginekolog wrócił z chorobowego pod koniec lutego idę do niego i umówimy drożność i pogadam z nim że to nie pierwszy biochem .
Mogę gdybać ze to progesteron jest winny bo od początku mam problemy z nim .Nie jest zwolennikiem dawania póki ciąża nie jest w macicy uwidoczniona na uzg .

Więc zobaczymy jak to się rozwiąże
Nie nastawiam się

reklama
Dokładnie nie pierwszy raz.
Badanie zrobię w poniedziałek bo u nas jest już zamknięte.
Mój ginekolog wrócił z chorobowego pod koniec lutego idę do niego i umówimy drożność i pogadam z nim że to nie pierwszy biochem .
Mogę gdybać ze to progesteron jest winny bo od początku mam problemy z nim .Nie jest zwolennikiem dawania póki ciąża nie jest w macicy uwidoczniona na uzg .

Więc zobaczymy jak to się rozwiąże
Nie nastawiam się
Ja miałam też taka kreskę po czasie dwa dni temu. Dziś badałam prożka i betę ale jeszcze nie mam wynikow. Obstawiam że u mnie to była testowa bo dziś biało na teście.

Ja miałam też taka kreskę po czasie dwa dni temu. Dziś badałam prożka i betę ale jeszcze nie mam wynikow. Obstawiam że u mnie to była testowa bo dziś biało na teście.
U mnie wyszła o czasie.
Ja sie nie nastawiam.
Jak do poniedziałku nie dostanę okresu to rano pojadę na bete I progesteron

Do góry