reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Tak, wiem, ze to niesprawiedliwe, ale takie jest życie i raczej nic na to nie poradzimy. Też myślałam, że nam szybko pójdzie, bo jedno dziecko już mamy, ale po kilku miesiącach niepowodzeń zaczęłam na własną rękę szukać przyczyny no i znalazłam kilka, po pierwsze niedoczynność tarczycy (zero jakichkolwiek objawów na to wskazujących), ale już od miesiąca biorę leki, po drugie polip w macicy. Wprawdzie jedno i drugie nie uniemożliwia zajścia w ciążę ale za to utrudnia więc raczej nie nastawiam się na sukces póki co i nie wynika to z pesymizmu a z realizmu, no bo bądźmy szczere szanse na zaciążenie są chyba równe trafieniu szóstki w lotka, także tego... No ale czekam teraz na @, po której będę miała usg żeby sprawdzić czy polip nadal jest, jeśli oczyścił się samoczynnie to super, a jeśli nie to czeka mnie histeroskopia

Bedzie dobrze... Musi byc... daj znac jak juz będziesz wiedziec...a może @ wcale nie przyjdzie ? :p u mnie teraz cykl był bez ovu.. ale to nie przeszkodzilo w próbach :p chociaż gdzies czytałam, że może to nic straconego... bo niby pęcherzyk w 13dc miał tylko 10mm.. ale czytałam gdzies na jakiś forach, że miały podobnie a im sie poszczęścilo.. chociaż mi gin od razu powiedziała, że nie urośnie.. :(

reklama
Ale piszecie, nie sposob ogarnąć.
Tego nie da się ogarnąć.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ograniczam, maksymalnie jeden odcinek dziennie ogląda. Ale teksty ma naprawde niesamowite. Ja w jej wieku bylam raczej nieśmiala i cichutka a ta jak jakimś tekstem sypnie.....trochę brzydkich wierszyków ze szkoly przynosi hehe a ostatnio mi opowiadala ze jak mają wf łączony z chlopakami to jak dziewczyny się przebierają, to chłopcy do okienka w drzwiach czy w scianie i je podglądają hehehe

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
hahaha... Ci mowie to będzie niezła aparatka :p ale przynajmniej jest wesoło..

Bedzie dobrze... Musi byc... daj znac jak juz będziesz wiedziec...a może @ wcale nie przyjdzie ? [emoji14] u mnie teraz cykl był bez ovu.. ale to nie przeszkodzilo w próbach [emoji14] chociaż gdzies czytałam, że może to nic straconego... bo niby pęcherzyk w 13dc miał tylko 10mm.. ale czytałam gdzies na jakiś forach, że miały podobnie a im sie poszczęścilo.. chociaż mi gin od razu powiedziała, że nie urośnie.. :(
A może jednak urosnie? Nie od dzisiaj wiadomo, że natura jest nieprzewidywalna.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

redavecad sikaj :D

O kurczę hehe to krótko. Ale ja np szybko bardzo z M zamieszkalam bo po 3.5 miesiąca byvia razem.

No ja zawsze podchodziłam do tematu związków na zasadzie, że trzeba lata być ze sobą żeby decydować się na coś poważnego i za każdym razem źle na to wychodziłam. Mojego byłego męża znałam przed ślubem 6 lat, po ślubie okazało się, że to tyran, narcyz i wszystko co najgorsze, potem byłam w 3 letnim związku, który też się rozpadł w sumie bez powodu. Z M jest od samego początku inaczej czuje, że jego jedynego tak naprawdę kocham.

Bedzie dobrze... Musi byc... daj znac jak juz będziesz wiedziec...a może @ wcale nie przyjdzie ? :p u mnie teraz cykl był bez ovu.. ale to nie przeszkodzilo w próbach :p chociaż gdzies czytałam, że może to nic straconego... bo niby pęcherzyk w 13dc miał tylko 10mm.. ale czytałam gdzies na jakiś forach, że miały podobnie a im sie poszczęścilo.. chociaż mi gin od razu powiedziała, że nie urośnie.. :(
Lekarze czasami się mylą, także kochajcie się mimo wszystko i czekajcie na efekty, nie smuć się przede wszystkim, zobaczysz że będzie dobrze, a jeśli nawet nie w tym cyklu to będzie następny :) ja się nie poddaję, kiedyś na pewno się uda :)

redavecad sikaj :D

No ja zawsze podchodziłam do tematu związków na zasadzie, że trzeba lata być ze sobą żeby decydować się na coś poważnego i za każdym razem źle na to wychodziłam. Mojego byłego męża znałam przed ślubem 6 lat, po ślubie okazało się, że to tyran, narcyz i wszystko co najgorsze, potem byłam w 3 letnim związku, który też się rozpadł w sumie bez powodu. Z M jest od samego początku inaczej czuje, że jego jedynego tak naprawdę kocham.

o to już troche przeszłać... ja też w sumie.. :( czasami prawdziwa twarz wychodzi po ślubie dopiero...

reklama
Lekarze czasami się mylą, także kochajcie się mimo wszystko i czekajcie na efekty, nie smuć się przede wszystkim, zobaczysz że będzie dobrze, a jeśli nawet nie w tym cyklu to będzie następny :) ja się nie poddaję, kiedyś na pewno się uda :)
musi sie udac... oj musi.. tylko po prostu jest to męczące... i tak trudno u Nas trafić żeby akturat były "te" dni i żeby moj był w domu... oj tragednia...

Do góry