reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

redavecad sikaj :D

No ja zawsze podchodziłam do tematu związków na zasadzie, że trzeba lata być ze sobą żeby decydować się na coś poważnego i za każdym razem źle na to wychodziłam. Mojego byłego męża znałam przed ślubem 6 lat, po ślubie okazało się, że to tyran, narcyz i wszystko co najgorsze, potem byłam w 3 letnim związku, który też się rozpadł w sumie bez powodu. Z M jest od samego początku inaczej czuje, że jego jedynego tak naprawdę kocham.
Ja jak poznałam swojego, to wprawdzie nie wiedziałam tak na 100% czy to ten jedyny, ale wiedziałam, że na pewno będzie kimś wyjątkowym w moim życiu, no i jest i pomimo jego licznych wad nie zamieniłabym go na nikogo innego :)

reklama
A powiedzcie mi, jak jest z tymi testami owulacyjnymi? Ja robiłam 10 dc i były dwie kreski tylko testowa ciutkę jaśniejsza ale wyraźnie widoczna, 11 dc była mocniejsza jeszcze bardziej ale nie tak samo jak kontrolna.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

oj coż to byłaby za radość :) ... ps. no to dobrze jak czyści.. uczy sie odpowiedzialności... ale myszki ?? o rety...
Dwie biale, oto one
1509019513-a26545ebb91f8ca6-aaaaaa.jpeg

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

A powiedzcie mi, jak jest z tymi testami owulacyjnymi? Ja robiłam 10 dc i były dwie kreski tylko testowa ciutkę jaśniejsza ale wyraźnie widoczna, 11 dc była mocniejsza jeszcze bardziej ale nie tak samo jak kontrolna.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
z tego co mi wiadomo.. obie kreseczki musza byc tak samo mocno widoczne...

reklama
Do góry