oj z pewnoscia by sie ucieszyła.... bo dzieciotko to najwiekszy cud .. ah..A ja to bym chciała zrobić taki prezent mamie na 50 urodziny, które ma w listopadzie mam nadzieję, że by ją to jednak ucieszyło mimo tego, że z M znamy się tak krótko.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oj z pewnoscia by sie ucieszyła.... bo dzieciotko to najwiekszy cud .. ah..A ja to bym chciała zrobić taki prezent mamie na 50 urodziny, które ma w listopadzie mam nadzieję, że by ją to jednak ucieszyło mimo tego, że z M znamy się tak krótko.
Niecałe 4 miesiące ale czujemy się oboje jakbyśmy znali się od zawsze.Krotko to znaczy ile? Ja z moim M znam sie prawie trzy lata a parą jestesmy dwa lata.
Moja mama ma urodziny 8.12 tak ze prezwnt na urodziny by w sumie dostala wczesniej niz na Boże Narodzenie
Tak, wiem, ze to niesprawiedliwe, ale takie jest życie i raczej nic na to nie poradzimy. Też myślałam, że nam szybko pójdzie, bo jedno dziecko już mamy, ale po kilku miesiącach niepowodzeń zaczęłam na własną rękę szukać przyczyny no i znalazłam kilka, po pierwsze niedoczynność tarczycy (zero jakichkolwiek objawów na to wskazujących), ale już od miesiąca biorę leki, po drugie polip w macicy. Wprawdzie jedno i drugie nie uniemożliwia zajścia w ciążę ale za to utrudnia więc raczej nie nastawiam się na sukces póki co i nie wynika to z pesymizmu a z realizmu, no bo bądźmy szczere szanse na zaciążenie są chyba równe trafieniu szóstki w lotka, także tego... No ale czekam teraz na @, po której będę miała usg żeby sprawdzić czy polip nadal jest, jeśli oczyścił się samoczynnie to super, a jeśli nie to czeka mnie histeroskopiaMasz racje.. oj masz... tylko właśnie jak slysze, że któraś zaszła w ciąze "z przypadku" i wcale nie jest z tego zadowolona.. to po prostu az płakac mi sie chce.. ze Ci co nie chcą to tak szybko Im sie udaje... a jak u Ciebie ? też troszkę to trwa...
o rety .... hahahahah.. to jest aparatkaaaa...może ogranicz Jej te serialeMoje dziecko ma takie teksty że hej....ostatnio weszla w fazę oglądania pseudo seriali typu Dlaczego ja, szpital dziecięcy, na ratunek 112 etc. I zapewne stąd wzial sie tekst ktorym mi sypnęła jak miesiac temu na nocki wychodzilam.....cytuję "mama,jak będę miała chłopaka to będę go zapraszać wieczorem do domu jak Ty będziesz na nockę szła" hehehe
O kurczę hehe to krótko. Ale ja np szybko bardzo z M zamieszkalam bo po 3.5 miesiąca byvia razem.Niecałe 4 miesiące.
Sikaj, sikaj! a który dc masz?Wlasnie tam myslalam ze 10 jest czulsze, w sumie to logiczne
Kupilam dzis 3 testy I az mnie korci by jutro jeden zrobic moze wytrzymam do poniedzialku. Kupilam tez wino... jak @ przyjdzie to przynajmniej to bede miec ma pocieszenie
Dlatego też dałam sobie spokój z gmeraniem tam, tym bardziej, że szyjka może się zmienić w ciągu kilku godzin przed @
Ograniczam, maksymalnie jeden odcinek dziennie ogląda. Ale teksty ma naprawde niesamowite. Ja w jej wieku bylam raczej nieśmiala i cichutka a ta jak jakimś tekstem sypnie.....trochę brzydkich wierszyków ze szkoly przynosi hehe a ostatnio mi opowiadala ze jak mają wf łączony z chlopakami to jak dziewczyny się przebierają, to chłopcy do okienka w drzwiach czy w scianie i je podglądają heheheo rety .... hahahahah.. to jest aparatkaaaa...może ogranicz Jej te seriale