reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Nie dołuj się, Tobie też się w końcu uda :) Dobrze, że masz chociaż jedno dziecko :)
Oj córa to mój aniołek. Tylko juz ten najslodszy etap ma za sobą. Hehe dzisiaj jak jej powiedzialam że do lekarza idę bo chora jestem to powiedziala ze mam isc do pracy ale zaraz dodala ze w sumie to sie w domu przydam hahaha

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Wlasnie tam myslalam ze 10 jest czulsze, w sumie to logiczne ;)

Kupilam dzis 3 testy I az mnie korci by jutro jeden zrobic ;) moze wytrzymam do poniedzialku. Kupilam tez wino... jak @ przyjdzie to przynajmniej to bede miec ma pocieszenie ;)
Póki co od tego wina trzymaj się z daleka :p a jak wyjdzie ciąża to mąż wypije toast podwójny za Ciebie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

No tak, niektorzy po prostu dobrze trafia w 1cs a inne nie chcą dziecka i zachodzą, a potem usuwają albo na śmietnik. Nic no może za jakies kilka cykli zacznie mi byc to obojętne. Zobaczymy. Probuje sobie nic nie wmawiac bo jedną córkę juz mam., wprawdzie nieplanowaną ale tez dopiero w 8 cyklu zmajstrowaną.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
no to jest straszne...ale niestety tak jest...
miejmy nadzieje, że sie uda.. oby jak najszybciej :) :*

Oj córa to mój aniołek. Tylko juz ten najslodszy etap ma za sobą. Hehe dzisiaj jak jej powiedzialam że do lekarza idę bo chora jestem to powiedziala ze mam isc do pracy ale zaraz dodala ze w sumie to sie w domu przydam hahaha

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Hahhaha... jaka fajna... cwaniara mala... Super :* zazdroszczę.. ale tak pozytywnie :)

Tez Ci tego życzę....żeby w święta rodzina dostala o jeden prezent więcej w postaci informacji o maluszku

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
A ja to bym chciała zrobić taki prezent mamie na 50 urodziny, które ma w listopadzie :) mam nadzieję, że by ją to jednak ucieszyło mimo tego, że z M znamy się tak krótko.

Hahhaha... jaka fajna... cwaniara mala... Super :* zazdroszczę.. ale tak pozytywnie :)
Moje dziecko ma takie teksty że hej....ostatnio weszla w fazę oglądania pseudo seriali typu Dlaczego ja, szpital dziecięcy, na ratunek 112 etc. I zapewne stąd wzial sie tekst ktorym mi sypnęła jak miesiac temu na nocki wychodzilam.....cytuję "mama,jak będę miała chłopaka to będę go zapraszać wieczorem do domu jak Ty będziesz na nockę szła" hehehe

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
A ja to bym chciała zrobić taki prezent mamie na 50 urodziny, które ma w listopadzie :) mam nadzieję, że by ją to jednak ucieszyło mimo tego, że z M znamy się tak krótko.
Krotko to znaczy ile? Ja z moim M znam sie prawie trzy lata a parą jestesmy dwa lata.

Moja mama ma urodziny 8.12 tak ze prezwnt na urodziny by w sumie dostala wczesniej niz na Boże Narodzenie

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Do góry