reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Tak, wiem, ze to niesprawiedliwe, ale takie jest życie i raczej nic na to nie poradzimy. Też myślałam, że nam szybko pójdzie, bo jedno dziecko już mamy, ale po kilku miesiącach niepowodzeń zaczęłam na własną rękę szukać przyczyny no i znalazłam kilka, po pierwsze niedoczynność tarczycy (zero jakichkolwiek objawów na to wskazujących), ale już od miesiąca biorę leki, po drugie polip w macicy. Wprawdzie jedno i drugie nie uniemożliwia zajścia w ciążę ale za to utrudnia więc raczej nie nastawiam się na sukces póki co i nie wynika to z pesymizmu a z realizmu, no bo bądźmy szczere szanse na zaciążenie są chyba równe trafieniu szóstki w lotka, także tego... No ale czekam teraz na @, po której będę miała usg żeby sprawdzić czy polip nadal jest, jeśli oczyścił się samoczynnie to super, a jeśli nie to czeka mnie histeroskopia

Bedzie dobrze... Musi byc... daj znac jak juz będziesz wiedziec...a może @ wcale nie przyjdzie ? :p u mnie teraz cykl był bez ovu.. ale to nie przeszkodzilo w próbach :p chociaż gdzies czytałam, że może to nic straconego... bo niby pęcherzyk w 13dc miał tylko 10mm.. ale czytałam gdzies na jakiś forach, że miały podobnie a im sie poszczęścilo.. chociaż mi gin od razu powiedziała, że nie urośnie.. :(

reklama
Ale piszecie, nie sposob ogarnąć.
Tego nie da się ogarnąć.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ograniczam, maksymalnie jeden odcinek dziennie ogląda. Ale teksty ma naprawde niesamowite. Ja w jej wieku bylam raczej nieśmiala i cichutka a ta jak jakimś tekstem sypnie.....trochę brzydkich wierszyków ze szkoly przynosi hehe a ostatnio mi opowiadala ze jak mają wf łączony z chlopakami to jak dziewczyny się przebierają, to chłopcy do okienka w drzwiach czy w scianie i je podglądają hehehe

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
hahaha... Ci mowie to będzie niezła aparatka :p ale przynajmniej jest wesoło..

Bedzie dobrze... Musi byc... daj znac jak juz będziesz wiedziec...a może @ wcale nie przyjdzie ? [emoji14] u mnie teraz cykl był bez ovu.. ale to nie przeszkodzilo w próbach [emoji14] chociaż gdzies czytałam, że może to nic straconego... bo niby pęcherzyk w 13dc miał tylko 10mm.. ale czytałam gdzies na jakiś forach, że miały podobnie a im sie poszczęścilo.. chociaż mi gin od razu powiedziała, że nie urośnie.. :(
A może jednak urosnie? Nie od dzisiaj wiadomo, że natura jest nieprzewidywalna.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

redavecad sikaj :D

O kurczę hehe to krótko. Ale ja np szybko bardzo z M zamieszkalam bo po 3.5 miesiąca byvia razem.

No ja zawsze podchodziłam do tematu związków na zasadzie, że trzeba lata być ze sobą żeby decydować się na coś poważnego i za każdym razem źle na to wychodziłam. Mojego byłego męża znałam przed ślubem 6 lat, po ślubie okazało się, że to tyran, narcyz i wszystko co najgorsze, potem byłam w 3 letnim związku, który też się rozpadł w sumie bez powodu. Z M jest od samego początku inaczej czuje, że jego jedynego tak naprawdę kocham.

Bedzie dobrze... Musi byc... daj znac jak juz będziesz wiedziec...a może @ wcale nie przyjdzie ? :p u mnie teraz cykl był bez ovu.. ale to nie przeszkodzilo w próbach :p chociaż gdzies czytałam, że może to nic straconego... bo niby pęcherzyk w 13dc miał tylko 10mm.. ale czytałam gdzies na jakiś forach, że miały podobnie a im sie poszczęścilo.. chociaż mi gin od razu powiedziała, że nie urośnie.. :(
Lekarze czasami się mylą, także kochajcie się mimo wszystko i czekajcie na efekty, nie smuć się przede wszystkim, zobaczysz że będzie dobrze, a jeśli nawet nie w tym cyklu to będzie następny :) ja się nie poddaję, kiedyś na pewno się uda :)

redavecad sikaj :D

No ja zawsze podchodziłam do tematu związków na zasadzie, że trzeba lata być ze sobą żeby decydować się na coś poważnego i za każdym razem źle na to wychodziłam. Mojego byłego męża znałam przed ślubem 6 lat, po ślubie okazało się, że to tyran, narcyz i wszystko co najgorsze, potem byłam w 3 letnim związku, który też się rozpadł w sumie bez powodu. Z M jest od samego początku inaczej czuje, że jego jedynego tak naprawdę kocham.

o to już troche przeszłać... ja też w sumie.. :( czasami prawdziwa twarz wychodzi po ślubie dopiero...

reklama
Lekarze czasami się mylą, także kochajcie się mimo wszystko i czekajcie na efekty, nie smuć się przede wszystkim, zobaczysz że będzie dobrze, a jeśli nawet nie w tym cyklu to będzie następny :) ja się nie poddaję, kiedyś na pewno się uda :)
musi sie udac... oj musi.. tylko po prostu jest to męczące... i tak trudno u Nas trafić żeby akturat były "te" dni i żeby moj był w domu... oj tragednia...

Do góry