reklama
penguinlicious
Fanka BB :)
Zazdroszczę…No pewnie, ogólnie nie mam problemów z zajściem w ciążę, dwa razy zaszłam po seksie raz w mies nie chciałam tego za bardzo pisać, bo wiem, ze są tu dziewczyny starające się długimi miesiącami i latami...
25 styczeń to byłoby 12 dni po owulacji.
Myślę, że tak się nam akurat udało "wstrzelic", za Ciebie trzymam mocno kciuki!Zazdroszczę…
Patii26
Wpisałam. Działamy dalejU mnie można zaznaczyć właśnie przyszła…
Proszę mnie wpisać jednak na 25 stycznia, będzie pierwsze testowanieWpisałam. Działamy dalej
A ja nie wiem co się dzieje z moim ciałem od 2 miesiący, jak wszystko było dobrze, przebadana tak ostatnio plamienia od 2 dnia po owulacji do ogólnie bolał mnie brzuch bardzo dziwne, ten cykl nie czułam nic może parę razy zakuło i tyle. Dzisiaj jakies plamienia się pojawiają może to już nadchodzi już sama nie wiem czy to przez stres, ponieważ 1 ciąża skoczona w 27 tc.. nie wiem zgłupiałam już
No ja też, ale niestety była to pozamaciczna gin próbowała, że niby ciąża młodsza etc ale nie, bo doskonale wiedzialam, że możliwość jest tylko jednaNo pewnie, ogólnie nie mam problemów z zajściem w ciążę, dwa razy zaszłam po seksie raz w mies nie chciałam tego za bardzo pisać, bo wiem, ze są tu dziewczyny starające się długimi miesiącami i latami...
25 styczeń to byłoby 12 dni po owulacji.
Tak się zdarza, ile kobiet ani nie wie że taka ciążę przeszło..też zresztą mam jedna za sobą, ale żyje zasada, że nic nie dzieje się bez przyczyny..No ja też, ale niestety była to pozamaciczna gin próbowała, że niby ciąża młodsza etc ale nie, bo doskonale wiedzialam, że możliwość jest tylko jedna
Jotka_
My się staramy o 6
O rety ! Pełen szacun!Takie dzieci nie dzieci heh, trójka najstarsza to już nastolatkowie od 14 do 19 lat i młodsza dwójeczka to 6 i 3
Od zawsze chciałam mieć duuuza rodzinę
Nie zdarzyłam ci odpisać u mnie za kazdym razem Biochem w 8 tygodniu wiec nawet nie wiedzialam ,ze to biochem dopoki nie dostalam krwawienia .. wy teraz to robicie bete odrazu i powtarzacie ja jeszcze , czego ja nigdy nie robiłam.. to wiecie dokladnie ze nastąpiła..Mam pytanie do dziewczyn, które przechodziły ciążę biochemiczną po jakim czasie przyszło krwawienie?
Powiem Wam dziewczyny ze mam okropny czas w pracy .. ale to okropny .. bardzo chce pracowac ale jestem przez ostatnie dwa lata tak zmeczona tym co sie dzieje .. teraz ciaglymi zmianami, a najbardziej bajzlem jaki robi szefostwo ze juz nie mam nerwow.. jutro ide na rozmowe kwalifikacyjna w inne miejsce moze zaproponuja taka kase ze bedzie mozna rzucic to wszystko w pieruna .. robota płatna napewno mniej niz ta w ktorej jestem teraz , ale czy to warte te kilka stow wiecej ?
reklama
olka11135
Tak się zdarza, ile kobiet ani nie wie że taka ciążę przeszło..też zresztą mam jedna za sobą, ale żyje zasada, że nic nie dzieje się bez przyczyny..
Wyjaśnisz co masz na myśli?
Bo ja jestem po CP i nie mam żadnych "pozytywnych" myśli na ten temat, nie widzę niczego co by miało mi to niby dać. Nadal mi jest słabo, nadal jest mi przykro że moje "dziecko" nie ma grobu, nadal zastanawiam się kim by było. A CP to 2021 rok