reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

PS no tak... o ile dobrze pamiętam wyciekaly Ci wody, zakrywały małego tylko do połowy a jak leżałaś to się rozchodziły na boki, plus skończyło się CC kiedy ciężko było wyciągnąć małego bo główką był w kanale rodnym. O ile nie pomyliłam czegoś :)
Tak, tak dokładnie było :) Masz wyśmienitą pamięć :) Ale zdaje się, że mój poród był największym dramatem w tamtym czasie na Naszym wątku :)

reklama
Cześć dziewczyny ! Nie mam czasu już tak zaglądać, a także pojawiło się wiele nowych stateczek i niestety nie ogarniam tego ...
nowo zaciazonym gratuluje a nowym staraczka życzę szybkich upragnionych kresek !
Mój szybki update - dostaliśmy refundację, dziś otrzymałam maila z listem z kliniki, wizyta 20 czerwca ! Wiec odliczam ! No i możemy ruszać. Może uda nam się już zacząć z końcówka czerwca jeśli wyrobią się z transferem do 13lipca ... jeśli nie ruszamy po urlopie, czyli po 5 sierpnia. Teraz tylko się modlić aby wszystko poszło sprawnie i z sukcesem ! Mam tylko 3msc na wykorzystanie dofinansowania, wiec musimy się streszczać ... No to tyle o mnie jeśli to jeszcze kogoś z tu zebranych interesuje ;-) pozdrawiam Was serdecznie kochane moje ! [emoji7][emoji7][emoji173]️

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny ! Nie mam czasu już tak zaglądać, a także pojawiło się wiele nowych stateczek i niestety nie ogarniam tego ...
nowo zaciazonym gratuluje a nowym staraczka życzę szybkich upragnionych kresek !
Mój szybki update - dostaliśmy refundację, dziś otrzymałam maila z listem z kliniki, wizyta 20 czerwca ! Wiec odliczam ! No i możemy ruszać. Może uda nam się już zacząć z końcówka czerwca jeśli wyrobią się z transferem do 13lipca ... jeśli nie ruszamy po urlopie, czyli po 5 sierpnia. Teraz tylko się modlić aby wszystko poszło sprawnie i z sukcesem ! Mam tylko 3msc na wykorzystanie dofinansowania, wiec musimy się streszczać ... No to tyle o mnie jeśli to jeszcze kogoś z tu zebranych interesuje ;-) pozdrawiam Was serdecznie kochane moje ! [emoji7][emoji7][emoji173]️

Fantastyczne wiadomości !!!! Będę trzymać kciuki !!!! Kocham takie pozytywne wiadomości i ten entuzjazm! :)

Pauluś ja również życzę szybkiego zaciążenia :)

No może w końcu się doczekamy kopniaków w żołądek :)
Już po prenatalnych ?

We wtorek mam wizytę to się dowiem czy wszystko ok...niunia :) Dziękuję :*
Dokładnie. Może uda mi się doznać tych ponoć nieszczesnych kopniakow w żebra [emoji14]
Tak polowkowe miałam we wtorek :)
418gram szczęścia, śpiącego jak zwykle :D
No i termin już nie 7październik a 3 ponoć :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nessi kochana a jak u Ciebie sprawy ?? Dobrze się czujesz ?? Odpoczywasz mam nadzieje !;-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Cóż ja mogę skarbie robić ...
Tylko:
upload_2017-6-2_22-28-50.jpeg
:)

Załączniki

• upload_2017-6-2_22-28-50.jpeg
    upload_2017-6-2_22-28-50.jpeg
    27,4 KB · Wyświetleń: 669

Super queen! Cieszę się bardzo i cholernie mocno trzymam kciuuki! :*

Zazdraszczam !! Ja czekam do urlopu na takie luksusy !! [emoji7] a i po transferze tez wezmę dwa tyg zwolnienia [emoji85][emoji85][emoji87][emoji23]

@Spark dzięki kochana ! [emoji182][emoji7]

Dam Wam znać już po wizycie 20.06 co i jak ;-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Czekam niecierpliwie na wieści! :)

reklama
Dziewczyny jak to jest... Ja mam pierwszy cykl staran. Nie wiem co i jak. Owu wypadała mi na 21.05. Kochalismy sie trzy razy przed i raz w owu.
Teraz widze ze mam śluz rozciagliwy raz biały raz przezroczysty. Szyjka zamknięta i twarda. I wysoko.
Od wczoraj mam lekkie bóle podbrzusza. I nie wiem czy to przed @ czy moze jednak sie udało... Dwa dni temu mialam małą plamkę na papierz pobarwioną krwią (ale nie śluz i nie jak na @)
I skoro miałam niby Owu w tedy i możliwe że doszło do zaplodnienia to kiedy mogłabym najwczesniej test zrobic?
Wy bardziej doświadczone i pewnie macie wiecej cykli za sobą a ja zielona. Przy młodym nie mialam tak bo nawet nie wiedziałam że w ciązy jestem :(

Do góry