reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No rosną Nam chłopaki ...jak tam Ali w szkole sobie radzi ?:)
Kurde mi tak Kopciuszka, luuznej, Marty, Mamy Stacha i Agi brak :) Ale może jeszcze wrócą :D
Mam nadal w obserwowanych Twój stary nick :D
Dziękuję za gratulacje ....było bardzo ciężko, ale w końcu się udało ...
Wierzę, że i Tobie się niunia uda :)

a się tak gościnnie bezczelnie wtrącę ;) no jakoś cisza na zamkniętym, już prawie nikt się nie odzywa... jeszcze na FB jest kilka dziewczyn, ale kontakt kiepski. ale za to pracuję w jednej firmie z Kasiekkrk i widujemy się często :)
Rysiu super chłopak rośnie:)

reklama
a się tak gościnnie bezczelnie wtrącę ;) no jakoś cisza na zamkniętym, już prawie nikt się nie odzywa... jeszcze na FB jest kilka dziewczyn, ale kontakt kiepski. ale za to pracuję w jednej firmie z Kasiekkrk i widujemy się często :)
A Ty podglądaczu! :)

Chodź na truskawki :) Zrobię w gratisie masaż stóp :)

Kochana jestes! :) truskawki z checia zjem , a za masaż stóp dziekuje ale nie skorzystam, jestem z tych dziwnych co nie lubia swoich stop i w sumie innych tez (no oprocz mojego synka :) )
aaa no a jak dostalam kiedych w prezencie woucher na masaz calego ciala to zamienilam na paznokcie bo nie bylabym w stanie dac sie komus masowac :-p:laugh2::-p:laugh2:

No rosną Nam chłopaki ...jak tam Ali w szkole sobie radzi ?:)
Kurde mi tak Kopciuszka, luuznej, Marty, Mamy Stacha i Agi brak :) Ale może jeszcze wrócą :D
Mam nadal w obserwowanych Twój stary nick :D
Dziękuję za gratulacje ....było bardzo ciężko, ale w końcu się udało ...
Wierzę, że i Tobie się niunia uda :)
Najważniejsze, że się udało :* ja 3 lata od rozwodu z 8 letnią przypuszczalną różnicą wiekową między dziećmi (realizm każe mi mniemać, że mogę troszkę poczekać na dwie kreseczki, doskonale wiesz jak jest) wreszcie w pełni świadomie mogę postarać się o rodzeństwo. Co do szkoły, Aleks kończy pierwszą klasę, postanowiłam nie wysyłać go wcześniej do szkoły,zresztą 90% jego klasy to dzieci z 2009. Radzi sobie dobrze, szczególnie z nawiązywaniem kontaktów, bardzo otwarty z niego chłopiec ale coś czuję, że wyrośnie z niego ścisłowiec o wiele bardziej zajmuje go matematyka niż polski no i już bardzo się interesuje techniką, szczególnie komputerami (nie mylić z ciągłym graniem w gry o które musiłam stoczyć walki bo chciałby grać wiecznie ale o nie nie :D ) a Michaś, ten przystojniak? :)
Oooo chciałabym sie dowiedzieć co u dziewczyn, jak się Luuznej po rozwodzie ułożyło czy Mamie Stacha po Staszku i Franku przydarzyła się córeczka, tak samo Kopciuszkowi.... :) zatęskniłam

Jak w soku z żuka, wywołana <3

Najważniejsze, że się udało :* ja 3 lata od rozwodu z 8 letnią przypuszczalną różnicą wiekową między dziećmi (realizm każe mi mniemać, że mogę troszkę poczekać na dwie kreseczki, doskonale wiesz jak jest) wreszcie w pełni świadomie mogę postarać się o rodzeństwo. Co do szkoły, Aleks kończy pierwszą klasę, postanowiłam nie wysyłać go wcześniej do szkoły,zresztą 90% jego klasy to dzieci z 2009. Radzi sobie dobrze, szczególnie z nawiązywaniem kontaktów, bardzo otwarty z niego chłopiec ale coś czuję, że wyrośnie z niego ścisłowiec o wiele bardziej zajmuje go matematyka niż polski no i już bardzo się interesuje techniką, szczególnie komputerami (nie mylić z ciągłym graniem w gry o które musiłam stoczyć walki bo chciałby grać wiecznie ale o nie nie :D ) a Michaś, ten przystojniak? :)
Oooo chciałabym sie dowiedzieć co u dziewczyn, jak się Luuznej po rozwodzie ułożyło czy Mamie Stacha po Staszku i Franku przydarzyła się córeczka, tak samo Kopciuszkowi.... :) zatęskniłam
Oj nie wiedziałam, że się rozwiodłaś ...nawet nie wiedziałam o Luuznej,- najważniejsze byście z Alim byli szczęśliwi ..I gratuluję zdolnego syna ...mój to wersja ''łobuzowata'' :D chodzi i guza szuka. Poród zakończony zamartwica zrobił swoje, więc rehabilitacje i nadganianie grupy Też powtarzał zerówkę :)
Mówi, że będzie złomiarzem - bo się nie narobi a zarobi ;D Nie wiem skąd mu się to wzięło haha :D

Oj nie wiedziałam, że się rozwiodłaś ...nawet nie wiedziałam o Luuznej,- najważniejsze byście z Alim byli szczęśliwi ..I gratuluję zdolnego syna ...mój to wersja ''łobuzowata'' :D chodzi i guza szuka. Poród zakończony zamartwica zrobił swoje, więc rehabilitacje i nadganianie grupy Też powtarzał zerówkę :)
Mówi, że będzie złomiarzem - bo się nie narobi a zarobi ;D Nie wiem skąd mu się to wzięło haha :D
Łobuzowanie też mu się zdarza :) Alek planuje zostanie youtuberem gamingowym, mam mu kupić dodatkowy komputer a jego ojczym jako jego guru komputerowe ma mu montować filmy :D także też nie planuje przepracowania :D
A co do rozwodu, to czuję, że tak miało być coś tam prowadziło do ukształtowania mnie i do poznania mojego narzeczonego :) zresztą, tak się często kończą śluby nastolatek z powodu ciąży
PS no tak... o ile dobrze pamiętam wyciekaly Ci wody, zakrywały małego tylko do połowy a jak leżałaś to się rozchodziły na boki, plus skończyło się CC kiedy ciężko było wyciągnąć małego bo główką był w kanale rodnym. O ile nie pomyliłam czegoś :)

Asha to szybkiego "zaciążenia" :)
Ness mój aż do tego tygodnia też cały czas niziuuuutko! Teraz powoli wierci się i udaje wyżej :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pauluś ja również życzę szybkiego zaciążenia :)
Asha to szybkiego "zaciążenia" :)
Ness mój aż do tego tygodnia też cały czas niziuuuutko! Teraz powoli wierci się i udaje wyżej :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No może w końcu się doczekamy kopniaków w żołądek :)
Już po prenatalnych ?

MamaStacha ma 3 synka. Rodzinka.pl Nessi, jak na zamkniętym Cię muszę poganiać, to zaczęłam śledzić, bo się martwiłam.
We wtorek mam wizytę to się dowiem czy wszystko ok...niunia :) Dziękuję :*

Do góry