reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Cześć dziewczyny ! Nie mam czasu już tak zaglądać, a także pojawiło się wiele nowych stateczek i niestety nie ogarniam tego ...
nowo zaciazonym gratuluje a nowym staraczka życzę szybkich upragnionych kresek !
Mój szybki update - dostaliśmy refundację, dziś otrzymałam maila z listem z kliniki, wizyta 20 czerwca ! Wiec odliczam ! No i możemy ruszać. Może uda nam się już zacząć z końcówka czerwca jeśli wyrobią się z transferem do 13lipca ... jeśli nie ruszamy po urlopie, czyli po 5 sierpnia. Teraz tylko się modlić aby wszystko poszło sprawnie i z sukcesem ! Mam tylko 3msc na wykorzystanie dofinansowania, wiec musimy się streszczać ... No to tyle o mnie jeśli to jeszcze kogoś z tu zebranych interesuje ;-) pozdrawiam Was serdecznie kochane moje ! [emoji7][emoji7][emoji173]️

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Pewnie że interesuje!!! Trzymam mocno kciuki :)

reklama
Zazdraszczam !! Ja czekam do urlopu na takie luksusy !! [emoji7] a i po transferze tez wezmę dwa tyg zwolnienia [emoji85][emoji85][emoji87][emoji23]

@Spark dzięki kochana ! [emoji182][emoji7]

Dam Wam znać już po wizycie 20.06 co i jak ;-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki [emoji110] [emoji110]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny ! Nie mam czasu już tak zaglądać, a także pojawiło się wiele nowych stateczek i niestety nie ogarniam tego ...
nowo zaciazonym gratuluje a nowym staraczka życzę szybkich upragnionych kresek !
Mój szybki update - dostaliśmy refundację, dziś otrzymałam maila z listem z kliniki, wizyta 20 czerwca ! Wiec odliczam ! No i możemy ruszać. Może uda nam się już zacząć z końcówka czerwca jeśli wyrobią się z transferem do 13lipca ... jeśli nie ruszamy po urlopie, czyli po 5 sierpnia. Teraz tylko się modlić aby wszystko poszło sprawnie i z sukcesem ! Mam tylko 3msc na wykorzystanie dofinansowania, wiec musimy się streszczać ... No to tyle o mnie jeśli to jeszcze kogoś z tu zebranych interesuje ;-) pozdrawiam Was serdecznie kochane moje ! [emoji7][emoji7][emoji173]️

Oczywiście ze interesuje[emoji7] Super wieści [emoji8]

1usavcqgt1dml95x.png

1496426531-aaaaaa.jpeg

Dla tych z okolic, może się przyda :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Spark, kochana dziękuje !!! Po weekendzie poproszę M żeby się tam umówił ! [emoji33][emoji7]
Widziałam, że pisałaś, że termin Ci się zmienił [emoji6] ja miałam tak, że termin z om 12 sierpnia, a na badaniach usg zawsze wcześniejsza data była bo mały był duży ( 7 sierpień, a nawet 30lipiec) a mimo wszystko moje dziecię postanowiło wyjsć punktualnie jak w zegarku i urodził się 12.08 [emoji12] ciekawe jak to będzie u Ciebie [emoji6]

Uciekam w krzaki i trzymam kciuki za wszystkie [emoji8]
@MartaBarbaraWeronika, [emoji110]️[emoji110]️ pamietam, że miałaś mieć @ w moje urodziny (4.06) ja nadal czaruję żeby nie przyszła !
@Lanvin, ahhh.. tak to jest z facetami.. ja z moim też miałam dzisiaj ostrą wymianę zdań [emoji35]

Spark, kochana dziękuje !!! Po weekendzie poproszę M żeby się tam umówił ! [emoji33][emoji7]
Widziałam, że pisałaś, że termin Ci się zmienił [emoji6] ja miałam tak, że termin z om 12 sierpnia, a na badaniach usg zawsze wcześniejsza data była bo mały był duży ( 7 sierpień, a nawet 30lipiec) a mimo wszystko moje dziecię postanowiło wyjsć punktualnie jak w zegarku i urodził się 12.08 [emoji12] ciekawe jak to będzie u Ciebie [emoji6]

Uciekam w krzaki i trzymam kciuki za wszystkie [emoji8]
@MartaBarbaraWeronika, [emoji110]️[emoji110]️ pamietam, że miałaś mieć @ w moje urodziny (4.06) ja nadal czaruję żeby nie przyszła !
@Lanvin, ahhh.. tak to jest z facetami.. ja z moim też miałam dzisiaj ostrą wymianę zdań [emoji35]

Korzystajcie! Kilka stów zawsze zaoszczędzone :)
Tylko dzwoń jak najszybciej bo miejsca ograniczone ;) :*
Też jestem ciekawa hehe, wiele osób mówi, że patrzeć raczej mimo wszystko na om :)

@queen_b super :) oby udało się za pierwszym razem, a potem już tylko 9 nudnych miesięcy :)
@Spark to już kawał chłopa z Twojego Gabrysia :)
@oczekiwanie , no cóż... zwariowany cykl :) Co będzie to będzie, stary na szybko zbałamucony. Potem biegiem pakowanie i od ponad 3 godzin jestem w moim raju, w stanie kompletnego zbananowania :) :) :) :) :) :)
To jutroo powtoreczka w szopie haha [emoji177]

Tak się cieszę kochana !!! [emoji3][emoji3][emoji3] i trzymam mocno kciuki za sukces !!! [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️

Cześć dziewczyny...

Czytałam co pisalyscie, ale nie mam siły odpisywać. Pożarliśmy się z M wczoraj do tego stopnia, że powiedział, że on żadnego kredytu nie bierze dzisiaj. Dzisiaj twierdzi, że pójdzie podpisać dokumenty... Gdybym miała taką zdolność, to zrobilabym to sama i nie oglądałabym się, ale niestety. Rzygać mi się chce od takich tekstów, żeby mnie kredytem szantażować...naprawdę nie wiem, czy powinniśmy mieć razem dziecko. Co jakiś czas powtarzają się takie sytuacje, ile można...W takich chwilach myślę sobie, że może lepiej by było, gdybym się zabrała i tyle, może by coś dotarło, może nie, ale nie splace sama kredytów. Nic mi się nie chce dziś, zapowiada się wspaniały weekend...

Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom

Mam nadzieję że u Ciebie już lepiej i że nie odzywasz się bo się intensywnie godzicie.
Z facetami nie jest lekko i nie ma ideałów. Mój też czasami bez powodu potrafił się wściekać jakbym mu pół rodziny wybiła. Też już nie raz myślałam żeby w pizdu wszystkim rzucić i może też dlatego odkładałam kwestię dziecka. Teraz bardzo się zmienił, ma czasami "narwy" ale to już całkiem inny facet taki w którym się kiedyś zakochałam.
Myślę że każdy związek przeżywa trudne chwile i wszędzie czasami dochodzi do spięć ale będzie dobrze, zobaczysz :*

Jeju jak mi się nie chce zwlec z łóżka... A dziś mamy sąsiedzkiego grilla. Mój M właśnie pojechał na uczelnie więc wszystko na mej głowie... Boszzz nie mnie ktoś z łóżka wykopie!!!

Super wieści trzymam kciuki kochana [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej ja też leżę i wstać nie mogę[emoji47]mąż do pracy,syn na turniej piłki nożnej a młodszy śpi.idę jaką kawkę sobie zrobic[emoji4]
@ storAnia super ze masz takie miejsce gdzie wszystko staje się lepsze[emoji5]też bym tak chciała a przede wszystkim mieć taka szopkę[emoji38]
@queen_b super!!trzymam kciuki
@Lanvin tak to jest z tymi facetami.humorki gorsze niż my jak mamy okres[emoji23]wszystko się ułoży zobaczysz[emoji4]
U mnie na jutro wyznaczona owulacja.działalismy wczoraj i przedwczoraj A co mi tam w tym cyklu codziennie będzie aż do po owulacji[emoji16]

Może wstawi ktos tabelkę żeby zobaczyć kto testuje w najbliższych dniach.
Miłego dnia[emoji8]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry