reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

PS no tak... o ile dobrze pamiętam wyciekaly Ci wody, zakrywały małego tylko do połowy a jak leżałaś to się rozchodziły na boki, plus skończyło się CC kiedy ciężko było wyciągnąć małego bo główką był w kanale rodnym. O ile nie pomyliłam czegoś :)
Tak, tak dokładnie było :) Masz wyśmienitą pamięć :) Ale zdaje się, że mój poród był największym dramatem w tamtym czasie na Naszym wątku :)

reklama
Cześć dziewczyny ! Nie mam czasu już tak zaglądać, a także pojawiło się wiele nowych stateczek i niestety nie ogarniam tego ...
nowo zaciazonym gratuluje a nowym staraczka życzę szybkich upragnionych kresek !
Mój szybki update - dostaliśmy refundację, dziś otrzymałam maila z listem z kliniki, wizyta 20 czerwca ! Wiec odliczam ! No i możemy ruszać. Może uda nam się już zacząć z końcówka czerwca jeśli wyrobią się z transferem do 13lipca ... jeśli nie ruszamy po urlopie, czyli po 5 sierpnia. Teraz tylko się modlić aby wszystko poszło sprawnie i z sukcesem ! Mam tylko 3msc na wykorzystanie dofinansowania, wiec musimy się streszczać ... No to tyle o mnie jeśli to jeszcze kogoś z tu zebranych interesuje ;-) pozdrawiam Was serdecznie kochane moje ! [emoji7][emoji7][emoji173]️

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny ! Nie mam czasu już tak zaglądać, a także pojawiło się wiele nowych stateczek i niestety nie ogarniam tego ...
nowo zaciazonym gratuluje a nowym staraczka życzę szybkich upragnionych kresek !
Mój szybki update - dostaliśmy refundację, dziś otrzymałam maila z listem z kliniki, wizyta 20 czerwca ! Wiec odliczam ! No i możemy ruszać. Może uda nam się już zacząć z końcówka czerwca jeśli wyrobią się z transferem do 13lipca ... jeśli nie ruszamy po urlopie, czyli po 5 sierpnia. Teraz tylko się modlić aby wszystko poszło sprawnie i z sukcesem ! Mam tylko 3msc na wykorzystanie dofinansowania, wiec musimy się streszczać ... No to tyle o mnie jeśli to jeszcze kogoś z tu zebranych interesuje ;-) pozdrawiam Was serdecznie kochane moje ! [emoji7][emoji7][emoji173]️

Fantastyczne wiadomości !!!! Będę trzymać kciuki !!!! Kocham takie pozytywne wiadomości i ten entuzjazm! :)

Pauluś ja również życzę szybkiego zaciążenia :)

No może w końcu się doczekamy kopniaków w żołądek :)
Już po prenatalnych ?

We wtorek mam wizytę to się dowiem czy wszystko ok...niunia :) Dziękuję :*
Dokładnie. Może uda mi się doznać tych ponoć nieszczesnych kopniakow w żebra [emoji14]
Tak polowkowe miałam we wtorek :)
418gram szczęścia, śpiącego jak zwykle :D
No i termin już nie 7październik a 3 ponoć :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nessi kochana a jak u Ciebie sprawy ?? Dobrze się czujesz ?? Odpoczywasz mam nadzieje !;-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Cóż ja mogę skarbie robić ...
Tylko:
upload_2017-6-2_22-28-50.jpeg
:)

Załączniki

• upload_2017-6-2_22-28-50.jpeg
    upload_2017-6-2_22-28-50.jpeg
    27,4 KB · Wyświetleń: 664

Super queen! Cieszę się bardzo i cholernie mocno trzymam kciuuki! :*

Zazdraszczam !! Ja czekam do urlopu na takie luksusy !! [emoji7] a i po transferze tez wezmę dwa tyg zwolnienia [emoji85][emoji85][emoji87][emoji23]

@Spark dzięki kochana ! [emoji182][emoji7]

Dam Wam znać już po wizycie 20.06 co i jak ;-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Czekam niecierpliwie na wieści! :)

reklama
Dziewczyny jak to jest... Ja mam pierwszy cykl staran. Nie wiem co i jak. Owu wypadała mi na 21.05. Kochalismy sie trzy razy przed i raz w owu.
Teraz widze ze mam śluz rozciagliwy raz biały raz przezroczysty. Szyjka zamknięta i twarda. I wysoko.
Od wczoraj mam lekkie bóle podbrzusza. I nie wiem czy to przed @ czy moze jednak sie udało... Dwa dni temu mialam małą plamkę na papierz pobarwioną krwią (ale nie śluz i nie jak na @)
I skoro miałam niby Owu w tedy i możliwe że doszło do zaplodnienia to kiedy mogłabym najwczesniej test zrobic?
Wy bardziej doświadczone i pewnie macie wiecej cykli za sobą a ja zielona. Przy młodym nie mialam tak bo nawet nie wiedziałam że w ciązy jestem :(

Do góry