reklama
klaudia16
Fanka BB :)
czyli była niby lekarz a czasem lepiej zorbic coś po swojemu@klaudia16 pisałam kilka dni temu o tym moim monitoringu ,że druga lekarka nic nie widziała ,że owulacji nie było bo pęcherzyk zniknął . Dzisiaj pojechałam za twoją radą na badanie progesteronu (załączam zdjęcie) . Co myślisz ? Wynik 6-7 dni po owulacji . Zobacz załącznik 1684877
Nicky95
Ja chyba zatestuje 31.01 będę 10 dpo może się udałoJa to wgl muszę czekać na kogoś aż założy październikowe ,także dziewczyny streszczać się i sikać na te testy
MamaR
A czemu Ty nie założysz ? ja bym chetnie dołączyła Tylko pewnie zaś się nie uda.Ja to wgl muszę czekać na kogoś aż założy październikowe ,także dziewczyny streszczać się i sikać na te testy
klaudia16
bo jakoś nie czuje się na siłach żeby założyć narazieA czemu Ty nie założysz ? ja bym chetnie dołączyła Tylko pewnie zaś się nie uda.
klaudia16
to czekam niecierpliwieJa chyba zatestuje 31.01 będę 10 dpo może się udało
Nicky95
Ja też cały czas sobie mówiłam, że nie zrobię testu szybciej jak w dniu daty miesiączki ale po tym jak gin potwierdził owulację i widze wasze kreski to już odliczamto czekam niecierpliwie
reklama
klaudia16
ja sobie tak nie raz mówiłam , ale uwierz mi nigdy nie wytrzymałam . Wręcz sikalam od 7-8 dpo ale mówię mnie to akurat pomagalo w jakiś sposób przygotować się że przyjdzieJa też cały czas sobie mówiłam, że nie zrobię testu szybciej jak w dniu daty miesiączki ale po tym jak gin potwierdził owulację i widze wasze kreski to już odliczam