reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

reklama
Wiem, że każdy przypadek jest inny ale dajesz mega nadzieję 🌈 trzymam kciuki!
Mieszkam w Niemczech oni nie widzą potrzeby robienia drożności…

Aura to dla mnie okropność, problemy ze wzrokiem, zaburzenia mowy, drętwienia języka, rąk….

dzięki dziewczyny jestem trochę spokojniejsza 😃🫶🏽 bo na prawdę lekko się podłamałam taką odpowiedzią lekarki, mimo ,że mój lekarz widział ten pęcherzyk dominujący na pierwszej wizycie monitoringu 😅

Wiesz, nie pamiętam już teraz ile czasu temu byłaś na tym USG ale mogłaś w pewnym sensie trafić na moment owulacji czyli pęcherzyka już nie było widać, a jednocześnie jeszcze nie pojawiło się ani ciałko żółte ani płyn w zatoce

Wiesz, nie pamiętam już teraz ile czasu temu byłaś na tym USG ale mogłaś w pewnym sensie trafić na moment owulacji czyli pęcherzyka już nie było widać, a jednocześnie jeszcze nie pojawiło się ani ciałko żółte ani płyn w zatoce
No mogło też tak być.. Będę u mojego lekarza na następnym monitoringu to pokaże mu ten wynik proga i zobaczymy co on powie ☺️ chyba ,że nie będzie potrzebny monitoring 😅🤞🤞🤞

Dziewczyny, wczoraj krew, dziś ból lewego jajnika przy dotykaniu, ale bez krwawienia przy porannych czułościach. Trochę mnie to martwi :( miałyście tak przy owulacji? Myślałam że wczorajsza krew to po prostu jakieś otarcie etc ale ten ból dziś mnie zaniepokoił. 😅

Dziewczyny, wczoraj krew, dziś ból lewego jajnika przy dotykaniu, ale bez krwawienia przy porannych czułościach. Trochę mnie to martwi :( miałyście tak przy owulacji? Myślałam że wczorajsza krew to po prostu jakieś otarcie etc ale ten ból dziś mnie zaniepokoił. 😅
Ja tak mam z jajnikiem przy którym jest torbiel. Z tym że nigdy nie krwawiłam

reklama
Do góry