reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Mififi a mialas badanie na toksoplazmoze ??
Ja wlasnie je zrobilam i czekam na wyniki bo znajoma poronila 2 razy okazalo sie ze ma toksmoplazmoze mimo ze nigdy nie miala kota i nigdy nie miala stycznosci. Zas druga okazalo sie ze nie ma toksoplazmozy ale za to majac kota w domu do ukladu rozrodczego dostal sie 1 wlos siersci i on powodowal poronienia

Ja wlasnie je zrobilam i czekam na wyniki bo znajoma poronila 2 razy okazalo sie ze ma toksmoplazmoze mimo ze nigdy nie miala kota i nigdy nie miala stycznosci. Zas druga okazalo sie ze nie ma toksoplazmozy ale za to majac kota w domu do ukladu rozrodczego dostal sie 1 wlos siersci i on powodowal poronienia
Toxo to szybciej z niedomytych warzyw i owoców niż kota[emoji6]bo to w kocich odchodach. Jak się dba o higienę przy kocie zmienia w rękawiczkach to ryzyko toxo znikome.

Ale ten włos...kurcze...dziwne...a jak odkryli?

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Mfifi cooo?????[emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33] jak to[emoji26][emoji26][emoji26] co mówią lekarze, który to był tydzień??

Emsi, ale piekna dama[emoji7] na jakie wyniki z krwi czekasz?? Genetyczne?
Gratki pozytywnych prenatalnych[emoji106][emoji106][emoji106]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Tak, test Pappa. Dzięki [emoji8]

@mfifi04 brawo siłaczko nasza !!! Trzymam za Ciebie mocno kciuki kochana ! [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ah ja miałam pisac czy ktoś nie miał żadnych objawów ciążowych ... a był w ciazy... ja kompletnie nic nie czuje.. żadnych objawów na @... cyce dalej nie bola juz nie wiem co o tym myślec ... za cztery dni małpa ma przyjsc ... czasem mnie tylko jajniki na zmiane kłują

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Ja w tej ciąży tak mam zero objawów. Nic. Aż w szoku jestem, że można tak ciąże przechodzić.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tak miałam wyszło delikatne podwyższone podobno były ok.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Prubuje nadrobić zaległości , czytam i czytam niestety z czasem ostatnio kiepsko. U mnie dziisja 29 dc test negatywny , tak wiec nie mam co sobie robić nadzieji, pozostaje oczekiwanie na @. Oby przyszła i poszła jak najszybciej :-( Mam nadzije że maj będzie dla nas wszystkich owocny.

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się z rana, my wczoraj pogrilowalismy. M się napił tak że nie reagował na nocne zaczepki , ale rano nadrobil. Teraz idę dalej odsypiac bo dopiero o 2 byłam w łóżku.
A i spuchly mi wargi,nie wiadomo czy to nie odczyn alergicznych na aparat , kolczyków z żadnego metalu nie mogę nosić. Oby to nie to.
@mfifi04 chyba faktycznie musisz porobić badania. Hormony w każdej fazie już robiłaś?? Czy nic?? Bo już nie pamiętam, która co ma porobione , lekarka masakra. Mój jak coś nie tak to oddzwania nawet w nocy. Ostatnio po 22 dzwonił, gdzie jyz na nim psy wieszalam hehe. Ale uratował swój honor
Jak się dzisiaj czujesz i fizycznie i psychicznie??

Do góry