reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

U mnie prolaktyna była ponad normę gin powiedziała że tego się nie leczy.
1493535725-aaaaaa.jpeg

1493535742-aaaaaa.jpeg

Morfologia i resztę było ok

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
To już pamiętam że miałaś ponad normę tsh też wysokie. Ale na prolaktyne zbicie przecież się bierze bromergon. Tych lekarzy to trzeba sprawdzać po kilka razy [emoji20] przykro mi kochana że znowu cie to spotkalo i to prawdopodobnie z niedouczenia lekarza [emoji35]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
1493535725-aaaaaa.jpeg

1493535742-aaaaaa.jpeg

Kochana strasznie mi przykro [emoji853] No brak słów...

Przecież na prolaktynę bierze się bromergon. Co za głupia lekarka. Dobrze przeczytałam, że jesteś z Poznania? Mogę polecić Ci mojego lekarza. Jest prof z Polnej, co prawda od ginekologii operacyjnej, ale dobrze obstawia też starania. Mnie na ten cykl obstawił całą baterią leków.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

1493535725-aaaaaa.jpeg

1493535742-aaaaaa.jpeg

Ja bym pod lupe wziela Tsh i toxo.. Masz wynik watpliwy, ktory mogl teraz niestety wzrosnac bez odpowiednich lekow...
Bedziesz miala mozliwosc to zrob sobie awidnosc na toxo z powtorzeniem ogolnych wynikow na nia.

reklama
@Paraplu tak mi przykro, faceci są beznadziejni i niewiele rozumieją! Może dzisiaj jeszcze się pogodzicie i coś zadzialacie
Mnie mój ostatnio też wkurzyl, bo jak się nie staraliśmy to zawsze on inicjowal przytulnie i jeszcze miał pretensje ze ja nigdy nie chce. Więc teraz kiedy się staramy to ja zapieralam się do rzeczy, i on kiedyś że chce tylko ze względu na dziecko i on tak nie chce! No tak mnie zagotowal!

Więc facetów nie rozkminisz :/

Sent from my D2203 using Forum BabyBoom mobile app

Do góry