zgryźliwabasia
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Toxo to szybciej z niedomytych warzyw i owoców niż kota[emoji6]bo to w kocich odchodach. Jak się dba o higienę przy kocie zmienia w rękawiczkach to ryzyko toxo znikome.Mififi a mialas badanie na toksoplazmoze ??
Ja wlasnie je zrobilam i czekam na wyniki bo znajoma poronila 2 razy okazalo sie ze ma toksmoplazmoze mimo ze nigdy nie miala kota i nigdy nie miala stycznosci. Zas druga okazalo sie ze nie ma toksoplazmozy ale za to majac kota w domu do ukladu rozrodczego dostal sie 1 wlos siersci i on powodowal poronienia
Toxo to szybciej z niedomytych warzyw i owoców niż kota[emoji6]bo to w kocich odchodach. Jak się dba o higienę przy kocie zmienia w rękawiczkach to ryzyko toxo znikome.
Ale ten włos...kurcze...dziwne...a jak odkryli?
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak mam napisane że progesteron 21-23 bodajże dzień, ale 22 i 23 wypada w weekend a wtedy mam wyjazd.Lepiej tak, jak prolaktyna to nie można nawet skutków dotykać dzień przed , a progesteron 7dpo , nie koniecznie wv21dc.
Udanego weekendu.
@MoKa trzymam kciuki za usg.
Mfifi cooo?????[emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33] jak to[emoji26][emoji26][emoji26] co mówią lekarze, który to był tydzień??
Emsi, ale piekna dama[emoji7] na jakie wyniki z krwi czekasz?? Genetyczne?
Gratki pozytywnych prenatalnych[emoji106][emoji106][emoji106]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Ah ja miałam pisac czy ktoś nie miał żadnych objawów ciążowych ... a był w ciazy... ja kompletnie nic nie czuje.. żadnych objawów na @... cyce dalej nie bola juz nie wiem co o tym myślec ... za cztery dni małpa ma przyjsc ... czasem mnie tylko jajniki na zmiane kłują
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Tak miałam wyszło delikatne podwyższone podobno były ok.Mififi a mialas badanie na toksoplazmoze ??
Ja wlasnie je zrobilam i czekam na wyniki bo znajoma poronila 2 razy okazalo sie ze ma toksmoplazmoze mimo ze nigdy nie miala kota i nigdy nie miala stycznosci. Zas druga okazalo sie ze nie ma toksoplazmozy ale za to majac kota w domu do ukladu rozrodczego dostal sie 1 wlos siersci i on powodowal poronienia