Flower
Fanka BB :)
Witam się i ja Zaczynam świętować majówkę. Pakujemy się i jedziemy ekipą na wycieczkę do Krakowa i Pragi, wracamy dopiero 3 w nocy, a 4 do pracy, więc przez parę dni mnie nie będzie Życzę Wam spokojnej majówki, ładnej pogody i odpoczynku
Udanego wypoczynku
Ej, dziewczyny mam takie głupie pytanie ale strasznie mnie to nurtuje. Mianowicie: często się bzykamy na pieska, bo tak lubimy i często tak kończymy no i wtedy dzieje się tak, ze jak on wyciąga swojego małego i zanim ja się obrócę na plecy to tej spermy dużo wypływa nieraz mam takie wrażenie, że cała. Tez tak macie? Chyba to nie szkodzi? Wydaje mi się, ze ta wystrzelona już tam głęboko sobie zostaje a wypływa tylko ta "z wierzchu"? Przepraszam, ze tak szczegółowo ale nie daje mi to spokoju
Tez mam tylozgiecie i my roznie konczymy a co ma wyplynac i wplynac to i tak bedzie Moj m sie jeszcze zawsze ze mnie smieje jak leze po z nogami w gorze i mowi ze nic nie daje, a ja mowie ze oczywiscie ze daje na moja psychike
Kochane ja dziś po usg prenatalnym, wszystko super ufffza 3 tygodnie wynik z krwi, musi być dobrze !
No to pieknie
Już mogę pisać musiałam sobie wszystko poukładać w głowie. Zwolniłam się rano z pracy słabo mi było i plamienie. Poszliśmy z moim na IP zadał mnie gin powiedział że faktycznie jest krew i nic nie widzi na usg. Zrobił mi betę wynik 5 z groszem. Wcześniej pisałam do mojej gin co mam robić jak mam plamienia to suk* mi napisała że jest na urlopie nie mam jej przeszkadzać i kontaktować się po 4 maja. Pozbierałam myśli szukałam profesora w Poznaniu. Ginekolog - endokrynolog. Oczywiście prywatnie. Dziewczyny ja się nie poddam tak łatwo!!!! Jesteście mega kochane dajecie tyle wsparcia ze jest nie do opisaniaza to Was wszystkie kochamjesteście wspaniałe i dajecie nadzieję. Więc podnieść się i działamy dalej. Bo płacz tu nie pomoże!!!! Dzięki
Jestes Wileka! Naprawde podziwiam i sciskam mocno! Musisz zmienic lekarza i zobaczysz ze w koncu sie uda. Ja po poronieniu tez zmienilam bo moj lekarz nawet mi zwolnienia do pracy wtedy nie dal!
Tak jak dziewczyny mowia moze jakoes badania zeby wylkuczyc podloze genetyczne czekamy do @ i znow do dziela!