reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hey dziewczyny. Ja się wciąż biję z myślami... no bo jeśli to wodniak to jaki sens robić IUI? Lekarz jeden (spoza kliniki) mi powiedział, że ten wodniak może nie być w jajowodzie i że mogę próbować ale ja już sama nie wiem. Najgorsze, że teraz majówka, mojego lekarza nie ma i nie mam nawet jak dopytać. Już się nastawiam psychicznie, że pod koniec maja - zaraz po @ idę na operację. Chyba nie ma wyjścia i trzeba ten jajowód wyciąć. Że też akurat w tym miesiącu pęcherzyk musi być po jego stronie :(

reklama
Witam się i ja :) Zaczynam świętować majówkę. Pakujemy się i jedziemy ekipą na wycieczkę do Krakowa i Pragi, wracamy dopiero 3 w nocy, a 4 do pracy, więc przez parę dni mnie nie będzie :)Życzę Wam spokojnej majówki, ładnej pogody i odpoczynku:)
To fajny reset. Miłego wypoczynku
Miałam plamienia. Jestem na IP powtórzyli mi betę czekam na wyniki

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Oby to nic poważnego. Bierzesz duphaston albo luteina. Może coś z progesteron em. Albo się przemeczyłas

f2wlj44juj75ukos.png

Hey dziewczyny. Ja się wciąż biję z myślami... no bo jeśli to wodniak to jaki sens robić IUI? Lekarz jeden (spoza kliniki) mi powiedział, że ten wodniak może nie być w jajowodzie i że mogę próbować ale ja już sama nie wiem. Najgorsze, że teraz majówka, mojego lekarza nie ma i nie mam nawet jak dopytać. Już się nastawiam psychicznie, że pod koniec maja - zaraz po @ idę na operację. Chyba nie ma wyjścia i trzeba ten jajowód wyciąć. Że też akurat w tym miesiącu pęcherzyk musi być po jego stronie :(
To może faktycznie miesiąc przeczekać, zrobić usg między 5-7dc i sprawdzić, i jak wszystko będzie ok to wtedy spróbować. Dziwne to wszystko. Chociaż ja też miałam dwie histero bo mi na pierwszej nie usunęli polipa :/. I dwa cykle były w plecy.

Kurw* znowu poronilam!!!! [emoji26] [emoji25] beta spadła do 5.48

Wiem co czujesz. Tez to przeżyłam 2 razy w różnych tygodniach. Dobrze ze udaje Ci się zajść. Odpowiednie leki i lekarz i uda się. Choć smutek i żal są nie do opisania. I każda kolejna ciąża z jeszcze większym stresem.

f2wlj44juj75ukos.png

Witam się z rana, my wczoraj pogrilowalismy. M się napił tak że nie reagował na nocne zaczepki , ale rano nadrobil. Teraz idę dalej odsypiac bo dopiero o 2 byłam w łóżku.
A i spuchly mi wargi,nie wiadomo czy to nie odczyn alergicznych na aparat , kolczyków z żadnego metalu nie mogę nosić. Oby to nie to.
@mfifi04 chyba faktycznie musisz porobić badania. Hormony w każdej fazie już robiłaś?? Czy nic?? Bo już nie pamiętam, która co ma porobione , lekarka masakra. Mój jak coś nie tak to oddzwania nawet w nocy. Ostatnio po 22 dzwonił, gdzie jyz na nim psy wieszalam hehe. Ale uratował swój honor
Jak się dzisiaj czujesz i fizycznie i psychicznie??
Nie robiłam żadnych takich badań. Nie miałam pojęcia że taka sytuacja zdarzy się 2 razy. Dobrze jakoś leci. Mimo że serce krwawi to trzeba walczyć dalej. Jestem w pracy więc tak o tym nie myślę

Witam niedzielnie! Ja właśnie szykuje się do pracy [emoji20]
@mfifi04 planujesz robić jakieś badania? Ta ginekolozka zabilabym. Swojego za ten progesteron niski co go nie zauważył mam ochotę teraz na urlopie w Polsce zmieszać z błotem!

Dziś mierzenie temperatury i znowu dziwnie
1493535546-aaaaaa.png

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam niedzielnie! Ja właśnie szykuje się do pracy [emoji20]
@mfifi04 planujesz robić jakieś badania? Ta ginekolozka zabilabym. Swojego za ten progesteron niski co go nie zauważył mam ochotę teraz na urlopie w Polsce zmieszać z błotem!

Dziś mierzenie temperatury i znowu dziwnie
1493535546-aaaaaa.png

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie prolaktyna była ponad normę gin powiedziała że tego się nie leczy.
1493535725-aaaaaa.jpeg

1493535742-aaaaaa.jpeg

Morfologia i resztę było ok

Do góry