reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

a nie budzi się jak ją przenosisz?
Nie nie budzi się :D chyba za bardzo ją męczę [emoji14]
Aschlee to nie moja córka, obiadu nie gotuję Jej zwyklee, poza tym to przy śniadaniu, które już zjadła swoją drogą :) ostatnio jak zje, to chwilę baawi się np. Resztą płatków i zasypia w foteliku, wyszłam ostatnio z ubikacji a ta kima [emoji14] dziś mi "śpiewała" z platkiem w ręku a za sekundę patrzę a ta odpływa :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie nie budzi się :D chyba za bardzo ją męczę [emoji14]
Aschlee to nie moja córka, obiadu nie gotuję Jej zwyklee, poza tym to przy śniadaniu, które już zjadła swoją drogą :) ostatnio jak zje, to chwilę baawi się np. Resztą płatków i zasypia w foteliku, wyszłam ostatnio z ubikacji a ta kima [emoji14] dziś mi "śpiewała" z platkiem w ręku a za sekundę patrzę a ta odpływa :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzieci są super [emoji173] chciałabym już mieć taką pociechę [emoji20]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

A tak w ogóle zaczęłam się interesować medytacja itp. Znalazłam coś takiego i nie wiem ale ja się zakochałam...

Ja uwielbiam takie słowiańskie klimaty [emoji4]

A Ty pracujesz? Kochana, moja organizacja czasu nie zawsze była tak dobra :p Ale odkąd jest mały, tak z roku na rok przybywa obowiązków i każdą minutę wykorzystuję, żeby mieć jak najwięcej wolnego :p Jak szłam na studia to nie potrafiłam gotować praktycznie wcale, teraz jest o nieeeebo lepiej, więc wszystko idzie szybciutko :)

Pracuje, nawet za dużo. M się upiera żebym przeszła tylko na pół etatu ale szkoda mi pieniędzy. Jakby ta ciąża się przytrafiła to bym tak z czystym sumieniem mogła iść na pół etatu a tak to się waham bo chce jak najdłużej popracować żeby odkładać €€ i rozpieszczać moje dziecko [emoji6][emoji6][emoji6]

[emoji64]

@mififi04
Może te plamienia to dobry znak [emoji110].Czasami się zdarzają na początku ciazy ,byle @ nie przyszła.Limit nieszczęść wyczerpany teraz już będzie tylko dobrze[emoji110].

@StorAnia nie wszystkie ja to pulpet jestem 82 kg przy 170 staram się od grudnia pilnować ,żeby jeszcze bardziej się nie rozrosnać.Chciała bym kiedys dojść do wagi z 63 kg tak ,żeby cyc został [emoji23].

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam taką nadzieję;)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

A Lawinko są tam jakieś zupy? Zupę zawsze łatwo zrobić na dłużej. Dawno u nas zup nie było. Mąż robi takie na kościach ale to bardziej wywar jak rosol[emoji6] bym zjadła jakąś dobrą pomidorowke. A i mam pytanie wysyłają listę zakupów? By było łatwiej tak [emoji6]

Nie mam pojęcia, zobacz sobie jak będziesz miała jadłospis. Ale możesz sobie robić jako kolacje, czy lunch np, nawet jak nie będziesz miała w jadlospisie. Wejdź na qchenne inspiracje, dziewczyna ma super przepisy, zawsze możesz sobie zrobić zupę zamiast jakiegoś posiłku, tam teraz podaną kaloryczność :)

Dzieci są super [emoji173] chciałabym już mieć taką pociechę [emoji20]

Już niedługo [emoji8]

Pracuje, nawet za dużo. M się upiera żebym przeszła tylko na pół etatu ale szkoda mi pieniędzy. Jakby ta ciąża się przytrafiła to bym tak z czystym sumieniem mogła iść na pół etatu a tak to się waham bo chce jak najdłużej popracować żeby odkładać €€ i rozpieszczać moje dziecko [emoji6][emoji6][emoji6]

[emoji64]
A gdzie pracujesz? Co robisz??

qdkkj44j6bi2vbec.png

@Aschlee25 bede zdawac relacje na biezaca i wrzuce fotki jesli beda jakies efekty :)

@Lanvin wyszlam z tego samego zalozenia, ze schudnac trzeba przed ciaza bo to zdrowiej, lzej w trakcie ciazy i mniej kg po porodzie do zrzucenia. No i czlowiek lepiej sie czuje sam ze soba, widze ogormna roznice swojego samopoczucia miedzy prawie 68kg a teraz 57kg.

@zgryźliwabasia a ja tam wierze, ze ktos nie moze przytyc. Mam 2 kolezanki, chude okrutnie, wszystkie ciuchy wisza na nich i na serio staraja sie przytyc i doooopa. Maja duze kompleksy z tego powodu.

@Lui :) dawaj fote! Prengyl to chyba do 10 dni sie utrzymuje z trgo co pamietam.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Mam taką nadzieję;)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Trzymam mocno kciuki, żeby u Ciebie to była oznaka fasolki! Ja też mam od środy plamienia brązowe czyli od 23 dnia cyklu ale ja już tak miałam ostatnio więc raczej nie mam na co liczyć - testów nie mam co robić bo jestem dopiero 10 dni po pregnylu i dziś ostatni dzień lutagen więc na pewno wredna @ się pojawi za kilka dni.
czytałam jednak, że wiele kobiet na samym początku ciąży ma takie plamienia więc trzymam kciuki, żeby i u Ciebie to był jednak dobry znak :)

Nie mam pojęcia, zobacz sobie jak będziesz miała jadłospis. Ale możesz sobie robić jako kolacje, czy lunch np, nawet jak nie będziesz miała w jadlospisie. Wejdź na qchenne inspiracje, dziewczyna ma super przepisy, zawsze możesz sobie zrobić zupę zamiast jakiegoś posiłku, tam teraz podaną kaloryczność :)

Już niedługo [emoji8]

A gdzie pracujesz? Co robisz??

qdkkj44j6bi2vbec.png

Jak już wspominałam nie mieszkam w Polsce, mieszkam w północnych Włoszech pracuje w piwnicy winiarskiej i przeprowadzam, organizuje degustacje win :)

[emoji64]

reklama
@Aschlee25 bede zdawac relacje na biezaca i wrzuce fotki jesli beda jakies efekty :)

@Lanvin wyszlam z tego samego zalozenia, ze schudnac trzeba przed ciaza bo to zdrowiej, lzej w trakcie ciazy i mniej kg po porodzie do zrzucenia. No i czlowiek lepiej sie czuje sam ze soba, widze ogormna roznice swojego samopoczucia miedzy prawie 68kg a teraz 57kg.

@zgryźliwabasia a ja tam wierze, ze ktos nie moze przytyc. Mam 2 kolezanki, chude okrutnie, wszystkie ciuchy wisza na nich i na serio staraja sie przytyc i doooopa. Maja duze kompleksy z tego powodu.

@Lui :) dawaj fote! Prengyl to chyba do 10 dni sie utrzymuje z trgo co pamietam.

Na żywo kreska jest wyraźniejsza i to dużo.

Na żywo kreska jest dużo wyraźniejsza.

Załączniki

• _20170421_130520.JPG
    _20170421_130520.JPG
    658 KB · Wyświetleń: 100
Do góry