reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja zaszłam w 3 cyklu qle dwa poprzednie testy dzień przed @ i zawsze milion objawów ból brzucha, słabo mi itp a cykl w którym zaszłam to zero bólu brzucha jak nigdy, test zrobiony tak chyba rutynowo i szok także będzie dobrze. Piersi dopiero teraz dają o sobie znać

reklama
O matko...jadłabym <3 Czemu mniej dietetycznie? Jajecznica jest zdrowa, ja w każdy weekend jajecznicę na boczku jem, pycha! Śniadanie białkowo-tłuszczowe jest najlepsze :) Wczoraj np. jedliśmy omlet z pomidorami i mozarella :) Jutro mam jajecznicę :)

U mnie drugie śniadanie wyglądało jak niżej, placki kakaowo-owsiane z jabłkami. Wygląda jak kupa, ale nawet smaczne :D Na lunch mam dziś dwie domowe tortille ze szpinakiem, fetą, pomidorami, szynką i kukurydzą, a na obiad kurczak w curry, ryż brązowy i kapusta kiszona :) Kolacja skromna, bo chipsy z buraka :D

1492768192-aaaaaa.jpeg
@Lanvin po zobaczeniu tej fotki jednak wole sobie sama robic sniadania hahahahaha kur......ka mam nadzieje ze samkuje lepiej ni:p:D:oz wyglada

@Lanvin ja swoje nosiłam w teczce, zbyt dużej żeby mi się zmieściła do mojej małej torebki, wracałam kiedyś od lekarza tramwajem, i z rozpędu wysiadłam i zostawiłam na siedzeniu bodajże. Jak się zorientowałam to już nie było po co wracać z płaczem wróciłam do domu. Wieczorem odebrałam telefon z centrum medycznego gdzie robiłam badania i Pani poinformowała mnie ze jakiś młody chłopak przyniósł moją teczkę do nich. W szoku byłam, że ktoś miał w sobie tyle empatii, że się chciało , że nie wyrzucił do śmieci. Od tamtej pory nosze większa torebkę :-) i staram się 10 razy patrzeć czy wszystko mam, wysiadając z tramwaju czy autobusu.

@limonka8721 Dziękuje :-) oby :-)

@Lui :) trzymam kciuki, myślę że możesz sie cieszyć :-)

@MoKa witaj mam nadzieje ze z nami bedzie ci razniej bo zawsze napewno potrafimy sie tu wesprzec no I oczywiscie prawie kazda z nas miala choc raz jakis problem by zajsc w ciaze a bywaja I bywaly takze gorsze problemy z ktorymi sie tutaj wzmagaja dziewczynki bo co moze byc gorszego od straty wyczekiwanej kruszynki ...duzo wytrwalosci ci zycze i oczywiscie by z mala pomoca udalo ci sie jak.najszybciej.zajsc w upragniona ciaze wiem jak to jest jest bo sama bedac zdrowa nie moglam zajsc przez ponad 30cykli ale przetrwalam walczylam I mam teraz obok siebie moja wysniona ksiezniczke no I oczywiscie zawziecie staram sie o drugie juz chyba 5cykl :-) w kupie sila wiec damy rade :happy::happy2:
@Spark moja mloda tez kiedys tak zasypiala ,raz to nawet zasnela z lyzeczka w buzi :eek:no dzieci niektore male tak maja mozna.powoedziec ze.to prawdziwy skarb nie trzeba nic wiele robic tylko posadzic na krzeselku do karmienia I jest odlot:laugh2:

Kurcze, dzien nie zagladalam i tyle wiadomosci, ze nie dalam rady przebrnąć przez nie wszystkie. :)

haha, o tak, bedziemy moze dostawaly rabaty jak wszystko razy 2 bedziemy kupowac :D
ale cos widze, ze bede w UK zamawiac niektore rzeczy, i moze poprosze cie o wsparcie wtedy ;)

zdążysz przed czym? :)
Ja mam 35 skończone i walcze o pierwsze :)

Alez sie stresowalam przed pobraniem wymazu!! stres okropny, a przeciez ani nic juz nie zmienie, ani wynikow od razu nie poznam, bez sensu :D
Wymaz pobrany, wynik w okolicy środy i wtedy taka konkretna wizyta u gina z Usg. oby bylo czysciutko na wymazie i w jajnikach!!!

gratulacje!!! kiedy beta?

Jasne ! Nie będzie problemu ;-)
Ponieważ jestem uparta dziś znowu dzwoniłam do fertility clinic aby zapytać się kiedyś mogę spodziewać się jakiś wieści od nich w spr terminu (wczoraj dzwoniłam żeby potwierdzić czy aby na pewno dostali moje skierowanie ) No i dowiedziałam się se mamy termin 9maja! Także trochę ponad dwa tyg i może w końcu zacznie się coś dziać [emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@MoKa witaj mam nadzieje ze z nami bedzie ci razniej bo zawsze napewno potrafimy sie tu wesprzec no I oczywiscie prawie kazda z nas miala choc raz jakis problem by zajsc w ciaze a bywaja I bywaly takze gorsze problemy z ktorymi sie tutaj wzmagaja dziewczynki bo co moze byc gorszego od straty wyczekiwanej kruszynki ...duzo wytrwalosci ci zycze i oczywiscie by z mala pomoca udalo ci sie jak.najszybciej.zajsc w upragniona ciaze wiem jak to jest jest bo sama bedac zdrowa nie moglam zajsc przez ponad 30cykli ale przetrwalam walczylam I mam teraz obok siebie moja wysniona ksiezniczke no I oczywiscie zawziecie staram sie o drugie juz chyba 5cykl :-) w kupie sila wiec damy rade :happy::happy2:
@Spark moja mloda tez kiedys tak zasypiala ,raz to nawet zasnela z lyzeczka w buzi :eek:no dzieci niektore male tak maja mozna.powoedziec ze.to prawdziwy skarb nie trzeba nic wiele robic tylko posadzic na krzeselku do karmienia I jest odlot:laugh2:
Hehe no widzisz :D ja młodą na początku na rękach bo tak naauczona przez rodziców, jak zaszlam to w łóżeczku (płakała płakała aż przestała i zasnęła), ale nie było mnie kilka dni i rrodzice nauczyli ją spać wyłącznie w ich łóżku, teraz jak ją wkładam do łóżeczka (gdzie nie śpi ani nocą ani w południe) to dostaje histerii, bezdechow itd. Więc ostatnio znów na rekach kilka dni i już dość miałam, so...teraz mi to naa rękę :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No to piękne śniadanie [emoji1]

Powiem wam, że co do przybierania ma wadze w ciąży. Oglądałam niedawno filmik z mamaginekolog i mówiła, że np jak ktoś ma nadwagę jak ja to najlepiej żeby waga się utrzymała czyli żeby nie przytyć w ogóle. No zobaczymy jak to kiedyś u mnie będzie.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Też śledzę jej profil na fb fajnie wszystko opisuje i tłumaczy dla mnie bomba ☺

Do góry