reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
1492767619-aaaaaa.jpeg

@Lanvin
To ja też się pochwale śniadaniem! Moje mniej dietetyczne ale wiesz, hipotetycznie jestem w ciąży wiec trzeba się odżywiać ;)

[emoji64]

1492767619-aaaaaa.jpeg

@Lanvin
To ja też się pochwale śniadaniem! Moje mniej dietetyczne ale wiesz, hipotetycznie jestem w ciąży wiec trzeba się odżywiać ;)

[emoji64]

O matko...jadłabym <3 Czemu mniej dietetycznie? Jajecznica jest zdrowa, ja w każdy weekend jajecznicę na boczku jem, pycha! Śniadanie białkowo-tłuszczowe jest najlepsze :) Wczoraj np. jedliśmy omlet z pomidorami i mozarella :) Jutro mam jajecznicę :)

U mnie drugie śniadanie wyglądało jak niżej, placki kakaowo-owsiane z jabłkami. Wygląda jak kupa, ale nawet smaczne :D Na lunch mam dziś dwie domowe tortille ze szpinakiem, fetą, pomidorami, szynką i kukurydzą, a na obiad kurczak w curry, ryż brązowy i kapusta kiszona :) Kolacja skromna, bo chipsy z buraka :D

1492768192-aaaaaa.jpeg

O matko, nieźle!! :o I do kiedy jesteś w Szwecji??

Do 16 maja :-o Mój mąż tu przyjechał do pracy i pracuje u mojego ojczyma na budowie. Staram się tu nie chodzić po sklepach, bo jest tragedia. :p

Ja póki co się nie nastawiam. Jak pojutrze znowu zobaczę drugą kreskę to pomału będę się cieszyć :)

O matko...jadłabym <3 Czemu mniej dietetycznie? Jajecznica jest zdrowa, ja w każdy weekend jajecznicę na boczku jem, pycha! Śniadanie białkowo-tłuszczowe jest najlepsze :) Wczoraj np. jedliśmy omlet z pomidorami i mozarella :) Jutro mam jajecznicę :)

U mnie drugie śniadanie wyglądało jak niżej, placki kakaowo-owsiane z jabłkami. Wygląda jak kupa, ale nawet smaczne :D Na lunch mam dziś dwie domowe tortille ze szpinakiem, fetą, pomidorami, szynką i kukurydzą, a na obiad kurczak w curry, ryż brązowy i kapusta kiszona :) Kolacja skromna, bo chipsy z buraka :D

1492768192-aaaaaa.jpeg

Mniej dietetyczne przez ten chlebor z masłem ;) przyznam, ze placki wyglądają średnio ale kiedy ty masz czas to wszystko przygotowywać! [emoji33] matko! Mi to zawsze dnia brakuje [emoji26]

[emoji64]

Mniej dietetyczne przez ten chlebor z masłem ;) przyznam, ze placki wyglądają średnio ale kiedy ty masz czas to wszystko przygotowywać! [emoji33] matko! Mi to zawsze dnia brakuje [emoji26]

[emoji64]

No niektóre potrawy chwilę zajmują...ale placki zajęły mi 3 minuty z wymieszaniem składników i usmażeniem na suchej patelni :p Tortille też są bardzo proste, a i bardzo tanie w przygotowaniu :) to tylko troszkę mąki, sól, ciepła woda i olej :) Szpinak został mi z wczoraj, bo miałam makaron ze szpinakiem, więc trochę odłożyłam na dziś, więc nie jest źle :) Jutro np. na obiad mam tłustą rybę, więc chyba łososia kupię, w sosie koperkowo-musztardowym, z kaszą i w przepisie mam brukselkę, ale chyba zamienię na jakiś brokuł albo kapustę kiszoną :) Na kolację grzanki z serem, w niedzielę na śniadanie pikantne grzanki z pieczarkami, więc nie ma tak dużo roboty :)

reklama
No niektóre potrawy chwilę zajmują...ale placki zajęły mi 3 minuty z wymieszaniem składników i usmażeniem na suchej patelni :p Tortille też są bardzo proste, a i bardzo tanie w przygotowaniu :) to tylko troszkę mąki, sól, ciepła woda i olej :) Szpinak został mi z wczoraj, bo miałam makaron ze szpinakiem, więc trochę odłożyłam na dziś, więc nie jest źle :) Jutro np. na obiad mam tłustą rybę, więc chyba łososia kupię, w sosie koperkowo-musztardowym, z kaszą i w przepisie mam brukselkę, ale chyba zamienię na jakiś brokuł albo kapustę kiszoną :) Na kolację grzanki z serem, w niedzielę na śniadanie pikantne grzanki z pieczarkami, więc nie ma tak dużo roboty :)

Jak dla mnie to i tak za dużo, w życiu bym się nie wyrobiła. Pracujesz? [emoji846]

[emoji64]

Do góry