reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
1492767619-aaaaaa.jpeg

@Lanvin
To ja też się pochwale śniadaniem! Moje mniej dietetyczne ale wiesz, hipotetycznie jestem w ciąży wiec trzeba się odżywiać ;)

[emoji64]

1492767619-aaaaaa.jpeg

@Lanvin
To ja też się pochwale śniadaniem! Moje mniej dietetyczne ale wiesz, hipotetycznie jestem w ciąży wiec trzeba się odżywiać ;)

[emoji64]

O matko...jadłabym <3 Czemu mniej dietetycznie? Jajecznica jest zdrowa, ja w każdy weekend jajecznicę na boczku jem, pycha! Śniadanie białkowo-tłuszczowe jest najlepsze :) Wczoraj np. jedliśmy omlet z pomidorami i mozarella :) Jutro mam jajecznicę :)

U mnie drugie śniadanie wyglądało jak niżej, placki kakaowo-owsiane z jabłkami. Wygląda jak kupa, ale nawet smaczne :D Na lunch mam dziś dwie domowe tortille ze szpinakiem, fetą, pomidorami, szynką i kukurydzą, a na obiad kurczak w curry, ryż brązowy i kapusta kiszona :) Kolacja skromna, bo chipsy z buraka :D

1492768192-aaaaaa.jpeg

O matko, nieźle!! :o I do kiedy jesteś w Szwecji??

Do 16 maja :-o Mój mąż tu przyjechał do pracy i pracuje u mojego ojczyma na budowie. Staram się tu nie chodzić po sklepach, bo jest tragedia. :p

Ja póki co się nie nastawiam. Jak pojutrze znowu zobaczę drugą kreskę to pomału będę się cieszyć :)

O matko...jadłabym <3 Czemu mniej dietetycznie? Jajecznica jest zdrowa, ja w każdy weekend jajecznicę na boczku jem, pycha! Śniadanie białkowo-tłuszczowe jest najlepsze :) Wczoraj np. jedliśmy omlet z pomidorami i mozarella :) Jutro mam jajecznicę :)

U mnie drugie śniadanie wyglądało jak niżej, placki kakaowo-owsiane z jabłkami. Wygląda jak kupa, ale nawet smaczne :D Na lunch mam dziś dwie domowe tortille ze szpinakiem, fetą, pomidorami, szynką i kukurydzą, a na obiad kurczak w curry, ryż brązowy i kapusta kiszona :) Kolacja skromna, bo chipsy z buraka :D

1492768192-aaaaaa.jpeg

Mniej dietetyczne przez ten chlebor z masłem ;) przyznam, ze placki wyglądają średnio ale kiedy ty masz czas to wszystko przygotowywać! [emoji33] matko! Mi to zawsze dnia brakuje [emoji26]

[emoji64]

Mniej dietetyczne przez ten chlebor z masłem ;) przyznam, ze placki wyglądają średnio ale kiedy ty masz czas to wszystko przygotowywać! [emoji33] matko! Mi to zawsze dnia brakuje [emoji26]

[emoji64]

No niektóre potrawy chwilę zajmują...ale placki zajęły mi 3 minuty z wymieszaniem składników i usmażeniem na suchej patelni :p Tortille też są bardzo proste, a i bardzo tanie w przygotowaniu :) to tylko troszkę mąki, sól, ciepła woda i olej :) Szpinak został mi z wczoraj, bo miałam makaron ze szpinakiem, więc trochę odłożyłam na dziś, więc nie jest źle :) Jutro np. na obiad mam tłustą rybę, więc chyba łososia kupię, w sosie koperkowo-musztardowym, z kaszą i w przepisie mam brukselkę, ale chyba zamienię na jakiś brokuł albo kapustę kiszoną :) Na kolację grzanki z serem, w niedzielę na śniadanie pikantne grzanki z pieczarkami, więc nie ma tak dużo roboty :)

reklama
No niektóre potrawy chwilę zajmują...ale placki zajęły mi 3 minuty z wymieszaniem składników i usmażeniem na suchej patelni :p Tortille też są bardzo proste, a i bardzo tanie w przygotowaniu :) to tylko troszkę mąki, sól, ciepła woda i olej :) Szpinak został mi z wczoraj, bo miałam makaron ze szpinakiem, więc trochę odłożyłam na dziś, więc nie jest źle :) Jutro np. na obiad mam tłustą rybę, więc chyba łososia kupię, w sosie koperkowo-musztardowym, z kaszą i w przepisie mam brukselkę, ale chyba zamienię na jakiś brokuł albo kapustę kiszoną :) Na kolację grzanki z serem, w niedzielę na śniadanie pikantne grzanki z pieczarkami, więc nie ma tak dużo roboty :)

Jak dla mnie to i tak za dużo, w życiu bym się nie wyrobiła. Pracujesz? [emoji846]

[emoji64]

Do góry