reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ej dobra, nie wiem co jest grane, ale znalazłam nowy sposób na uspaniee dziecka [emoji23] [emoji23] [emoji23]
1492769487-aaaaaa.jpeg
1492769494-aaaaaa.jpeg
1492769500-aaaaaa.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Spark haha dobre mojej tez sie tak zdarzylo dwa razy.Moze za dlugo szykujemy skladniki pod obiad albo myjemy gary [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

MoKa a nasienie badaliscie?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak, może nie są supermeny ale praktycznie wszystko w normach się mieści - tylko ruch postępowy jest poniżej normy bo 15 % a minimum jest 32 - mam więc nadzieję, że jak dostaną "transport" do komórki jajowej to już będzie lepiej. Problemem też jest to, ze pęcherzyki jakoś czasami się upierają i nie pękają ale teraz mam grać gonadotropiny a dzięki nim podobno lepsze są pęcherzyki i też lepiej pękają niż przy CLO - mam nadzieję, że tak będzie

No to szacun! [emoji122][emoji4]

[emoji64]

A Ty pracujesz? Kochana, moja organizacja czasu nie zawsze była tak dobra :p Ale odkąd jest mały, tak z roku na rok przybywa obowiązków i każdą minutę wykorzystuję, żeby mieć jak najwięcej wolnego :p Jak szłam na studia to nie potrafiłam gotować praktycznie wcale, teraz jest o nieeeebo lepiej, więc wszystko idzie szybciutko :)

reklama
A Ty pracujesz? Kochana, moja organizacja czasu nie zawsze była tak dobra [emoji14] Ale odkąd jest mały, tak z roku na rok przybywa obowiązków i każdą minutę wykorzystuję, żeby mieć jak najwięcej wolnego [emoji14] Jak szłam na studia to nie potrafiłam gotować praktycznie wcale, teraz jest o nieeeebo lepiej, więc wszystko idzie szybciutko :)
A Lawinko są tam jakieś zupy? Zupę zawsze łatwo zrobić na dłużej. Dawno u nas zup nie było. Mąż robi takie na kościach ale to bardziej wywar jak rosol[emoji6] bym zjadła jakąś dobrą pomidorowke. A i mam pytanie wysyłają listę zakupów? By było łatwiej tak [emoji6]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry