Lanvin
Fanka BB :)
Jak dla mnie to i tak za dużo, w życiu bym się nie wyrobiła. Pracujesz? [emoji846]
[emoji64]
Tak
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak dla mnie to i tak za dużo, w życiu bym się nie wyrobiła. Pracujesz? [emoji846]
[emoji64]
a nie budzi się jak ją przenosisz?Ej dobra, nie wiem co jest grane, ale znalazłam nowy sposób na uspaniee dziecka [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No to szacun! [emoji122][emoji4]
[emoji64]
A Lawinko są tam jakieś zupy? Zupę zawsze łatwo zrobić na dłużej. Dawno u nas zup nie było. Mąż robi takie na kościach ale to bardziej wywar jak rosol[emoji6] bym zjadła jakąś dobrą pomidorowke. A i mam pytanie wysyłają listę zakupów? By było łatwiej tak [emoji6]A Ty pracujesz? Kochana, moja organizacja czasu nie zawsze była tak dobra [emoji14] Ale odkąd jest mały, tak z roku na rok przybywa obowiązków i każdą minutę wykorzystuję, żeby mieć jak najwięcej wolnego [emoji14] Jak szłam na studia to nie potrafiłam gotować praktycznie wcale, teraz jest o nieeeebo lepiej, więc wszystko idzie szybciutko