reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

a nie budzi się jak ją przenosisz?
Nie nie budzi się :D chyba za bardzo ją męczę [emoji14]
Aschlee to nie moja córka, obiadu nie gotuję Jej zwyklee, poza tym to przy śniadaniu, które już zjadła swoją drogą :) ostatnio jak zje, to chwilę baawi się np. Resztą płatków i zasypia w foteliku, wyszłam ostatnio z ubikacji a ta kima [emoji14] dziś mi "śpiewała" z platkiem w ręku a za sekundę patrzę a ta odpływa :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie nie budzi się :D chyba za bardzo ją męczę [emoji14]
Aschlee to nie moja córka, obiadu nie gotuję Jej zwyklee, poza tym to przy śniadaniu, które już zjadła swoją drogą :) ostatnio jak zje, to chwilę baawi się np. Resztą płatków i zasypia w foteliku, wyszłam ostatnio z ubikacji a ta kima [emoji14] dziś mi "śpiewała" z platkiem w ręku a za sekundę patrzę a ta odpływa :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzieci są super [emoji173] chciałabym już mieć taką pociechę [emoji20]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

A tak w ogóle zaczęłam się interesować medytacja itp. Znalazłam coś takiego i nie wiem ale ja się zakochałam...

Ja uwielbiam takie słowiańskie klimaty [emoji4]

A Ty pracujesz? Kochana, moja organizacja czasu nie zawsze była tak dobra :p Ale odkąd jest mały, tak z roku na rok przybywa obowiązków i każdą minutę wykorzystuję, żeby mieć jak najwięcej wolnego :p Jak szłam na studia to nie potrafiłam gotować praktycznie wcale, teraz jest o nieeeebo lepiej, więc wszystko idzie szybciutko :)

Pracuje, nawet za dużo. M się upiera żebym przeszła tylko na pół etatu ale szkoda mi pieniędzy. Jakby ta ciąża się przytrafiła to bym tak z czystym sumieniem mogła iść na pół etatu a tak to się waham bo chce jak najdłużej popracować żeby odkładać €€ i rozpieszczać moje dziecko [emoji6][emoji6][emoji6]

[emoji64]

@mififi04
Może te plamienia to dobry znak [emoji110].Czasami się zdarzają na początku ciazy ,byle @ nie przyszła.Limit nieszczęść wyczerpany teraz już będzie tylko dobrze[emoji110].

@StorAnia nie wszystkie ja to pulpet jestem 82 kg przy 170 staram się od grudnia pilnować ,żeby jeszcze bardziej się nie rozrosnać.Chciała bym kiedys dojść do wagi z 63 kg tak ,żeby cyc został [emoji23].

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam taką nadzieję;)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

A Lawinko są tam jakieś zupy? Zupę zawsze łatwo zrobić na dłużej. Dawno u nas zup nie było. Mąż robi takie na kościach ale to bardziej wywar jak rosol[emoji6] bym zjadła jakąś dobrą pomidorowke. A i mam pytanie wysyłają listę zakupów? By było łatwiej tak [emoji6]

Nie mam pojęcia, zobacz sobie jak będziesz miała jadłospis. Ale możesz sobie robić jako kolacje, czy lunch np, nawet jak nie będziesz miała w jadlospisie. Wejdź na qchenne inspiracje, dziewczyna ma super przepisy, zawsze możesz sobie zrobić zupę zamiast jakiegoś posiłku, tam teraz podaną kaloryczność :)

Dzieci są super [emoji173] chciałabym już mieć taką pociechę [emoji20]

Już niedługo [emoji8]

Pracuje, nawet za dużo. M się upiera żebym przeszła tylko na pół etatu ale szkoda mi pieniędzy. Jakby ta ciąża się przytrafiła to bym tak z czystym sumieniem mogła iść na pół etatu a tak to się waham bo chce jak najdłużej popracować żeby odkładać €€ i rozpieszczać moje dziecko [emoji6][emoji6][emoji6]

[emoji64]
A gdzie pracujesz? Co robisz??

qdkkj44j6bi2vbec.png

@Aschlee25 bede zdawac relacje na biezaca i wrzuce fotki jesli beda jakies efekty :)

@Lanvin wyszlam z tego samego zalozenia, ze schudnac trzeba przed ciaza bo to zdrowiej, lzej w trakcie ciazy i mniej kg po porodzie do zrzucenia. No i czlowiek lepiej sie czuje sam ze soba, widze ogormna roznice swojego samopoczucia miedzy prawie 68kg a teraz 57kg.

@zgryźliwabasia a ja tam wierze, ze ktos nie moze przytyc. Mam 2 kolezanki, chude okrutnie, wszystkie ciuchy wisza na nich i na serio staraja sie przytyc i doooopa. Maja duze kompleksy z tego powodu.

@Lui :) dawaj fote! Prengyl to chyba do 10 dni sie utrzymuje z trgo co pamietam.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Mam taką nadzieję;)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Trzymam mocno kciuki, żeby u Ciebie to była oznaka fasolki! Ja też mam od środy plamienia brązowe czyli od 23 dnia cyklu ale ja już tak miałam ostatnio więc raczej nie mam na co liczyć - testów nie mam co robić bo jestem dopiero 10 dni po pregnylu i dziś ostatni dzień lutagen więc na pewno wredna @ się pojawi za kilka dni.
czytałam jednak, że wiele kobiet na samym początku ciąży ma takie plamienia więc trzymam kciuki, żeby i u Ciebie to był jednak dobry znak :)

Nie mam pojęcia, zobacz sobie jak będziesz miała jadłospis. Ale możesz sobie robić jako kolacje, czy lunch np, nawet jak nie będziesz miała w jadlospisie. Wejdź na qchenne inspiracje, dziewczyna ma super przepisy, zawsze możesz sobie zrobić zupę zamiast jakiegoś posiłku, tam teraz podaną kaloryczność :)

Już niedługo [emoji8]

A gdzie pracujesz? Co robisz??

qdkkj44j6bi2vbec.png

Jak już wspominałam nie mieszkam w Polsce, mieszkam w północnych Włoszech pracuje w piwnicy winiarskiej i przeprowadzam, organizuje degustacje win :)

[emoji64]

reklama
@Aschlee25 bede zdawac relacje na biezaca i wrzuce fotki jesli beda jakies efekty :)

@Lanvin wyszlam z tego samego zalozenia, ze schudnac trzeba przed ciaza bo to zdrowiej, lzej w trakcie ciazy i mniej kg po porodzie do zrzucenia. No i czlowiek lepiej sie czuje sam ze soba, widze ogormna roznice swojego samopoczucia miedzy prawie 68kg a teraz 57kg.

@zgryźliwabasia a ja tam wierze, ze ktos nie moze przytyc. Mam 2 kolezanki, chude okrutnie, wszystkie ciuchy wisza na nich i na serio staraja sie przytyc i doooopa. Maja duze kompleksy z tego powodu.

@Lui :) dawaj fote! Prengyl to chyba do 10 dni sie utrzymuje z trgo co pamietam.

Na żywo kreska jest wyraźniejsza i to dużo.

Na żywo kreska jest dużo wyraźniejsza.

Załączniki

• _20170421_130520.JPG
    _20170421_130520.JPG
    658 KB · Wyświetleń: 96
Do góry